Duurzame Uitzendkracht

Doel van dit traject

Als DOORZAAM vinden wij dat de kern van DI zit in het geven van oprechte aandacht. Aandacht voor de mens achter de uitzendkracht. Het gaat over echt in verbinding met elkaar zijn.

Op die manier willen we met elkaar een cultuur creëren waarin ieder talent gezien wordt, waarin ieder talent telt en iedereen duurzaam inzetbaar is. Nu en in de toekomst.

DOORZAAM biedt uitzendorganisaties de ondersteuning om een visie te ontwikkelen waarin DI centraal staat. Zodat jullie weten wat je te doen staat als het om DI gaat. Wij geloven hierbij dat het van belang is om DI op drie niveaus in de organisatie te verankeren: een strategische projectleider, managers en interceden­ten.

Projectleiders en managers ontwikkelen zich bij het DOORZAAM traject op het gebied van duurzaamheid. Zij worden meegenomen in wat DI is en hoe zij door middel van verbindend leiderschap DI kunnen stimuleren en borgen.

Intercedenten ontwikkelen zich tot Specialist DI (S-DI). Het traject bestaat uit inspirerende workshops en intervisies over DI, waarbij er aandacht is voor coachend leiderschap, story­telling, groepsdynamiek en het leiden van ronde tafelge­sprekken. We gaan verder aan de slag met verschillende gespreks- en intervisietechnieken, en je leert het DI ver­haal te vertellen binnen je organisatie en aan opdrachtgevers.

Enthousiast of vragen?

Geloof jij ook in de kracht van DI in de dagelijkse praktijk?
Meld je nu aan om mee te doen bij één van onze adviseurs Sandra Berenpas (berenpas@doorzaam.nl) of Kirsten Eppink (eppink@doorzaam.nl).

                Download hieronder de flyerPlanning workshops

    

 Zowel het project ‘Fit voor Flex’ als ‘De Duurzame Uitzendkracht’ zijn mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds (ESF).