Wegwijzer opdrachtgever

Je wilt graag dat jouw opdrachtgever de Duurzame Inzetbaarheid van de uitzendkracht net zo belangrijk vindt als jij. Tenslotte is een uitzendkracht die vitaal, veilig en vaardig zijn werk doet, productiever en is er minder kans op ziekteverzuim. Tevens draagt het bij aan een prettige werkcultuur. Dit straalt positief af op jouw bedrijf, dus goed voor het “brand”.

Toch zien we in de praktijk nog wel eens dat intercedenten moeten duwen en trekken om een opdrachtgever mee te krijgen in dit verhaal, vindt de opdrachtgever het een taak van de uitzendorganisatie, want die is tenslotte de werkgever.

Doorzaam biedt een training aan waarin het gesprek met de opdrachtgever centraal staat. Er is aandacht voor eventuele weerstand van de opdrachtgever, hoe je dit kunt opbuigen en hoe je daarmee omgaat.

Als je opdrachtgever open staat voor Duurzame Inzetbaarheid, dan is de koerskaart een mooi hulpmiddel. De koerskaart is een hulpmiddel om de dialoog over verantwoordelijkheden en doelen aan te gaan. Er is zowel een papieren versie, als een digitale versie beschikbaar.

 

Kalender