Spring naar hoofd-inhoud

Event

dinsdag 10 oktober 2023
Amersfoort

Masterclass Storytelling door Harry Slagman

Wil je de ander overtuigen? Wil je iets duidelijk maken of voor elkaar krijgen? Dan heb je nog iets nodig. Een verhaal!

Wat verhalen te maken hebben met werk? Alles! Werken met plezier én met succes valt of staat met hoe je praat en luistert. Kortom goede communicatie.

Communicatie met klanten, met je baas, met elkaar of met jouw uitzendkracht. Communiceren is iets anders dan het opdreunen van alleen argumenten. Daar loopt helemaal niemand warm voor.

Doelstelling is om jou tijdens deze Masterclass kennis te laten maken met de zakelijke kracht van verhalen. We nemen je mee in de kracht van Storytelling met pakkende voorbeelden en je gaat hier ook direct zelf mee aan de slag!


Uitzenden met een verhaal: Storytelling!

Waarom het werkt, hoe  het werkt en wat  je er zelf allemaal mee kunt in jouw werkomgeving. Vervolgens leer je hoe je stap voor stap een passend eigen verhaal kunt vinden én uitwerken. Een verhaal, dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. 

Natuurlijk hebben we het over "technieken" maar dat doen we niet te lang. In deze Masterclass hebben we het over het "maken van het verschil. “  

Hoe maak je verbinding? Hoe breng je jouw boodschap met impact over en zet je anderen aan tot actie?

Trainer:
Harry Slagman, eigenaar Storybusiness. Harry heeft zijn baan als Commercieel Directeur in de uitzendbranche opgezegd en is gestart met zijn eigen bedrijf Storybusiness. Storytelling in een zakelijke omgeving. Leren hoe managers, ondernemers, professionals, teams etc hoe ze verhalen kunnen inzetten om te overtuigen, inspireren, activeren én motiveren.

 

De Masterclass is interactief & praktijkgericht! Wees welkom!
Wanneer jouw organisatie afdraagt aan SFU, kun je de training gratis volgen.

De groep is klein (max 8 deelnemers), zodat er volop tijd is om te oefenen, om feedback te krijgen én...te leren van andermans ervaringen. Meld je dus snel aan.

Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Laat je het even tijdig weten? Dan kunnen we iemand van de wachtlijst blij maken.

Locatie:
Van der Valk Amersfoort

Wanneer?

10 oktober 2023 - 13:00 tot 17:00