Spring naar hoofd-inhoud

Event

donderdag 14 september 2023

Doorzaam Veiligheidsdag

Dé kans om jouw kennis en betrokkenheid bij veiligheid op de werkvloer naar een hoger niveau te tillen!

Als intercedent, consultant, vestigingsmanager of professional die zich bezighoudt met duurzame inzetbaarheid voor uitzendkrachten, is deze Veiligheidsdag absoluut een niet te missen evenement voor jou.

Safetykeet
Bij de Doorzaam Veiligheidsdag staat interactie centraal. Je kunt uitkijken naar boeiende en leerzame activiteiten in de Safetykeet, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën.
- verken de virtuele wereld met spannende VR-games,
- volg boeiende e-learnings en
- test je kennis met uitdagende quizzen.

Deze interactieve elementen bieden je de mogelijkheid om zelf de kennis, inzichten en praktische handvatten voor veilig werken te ervaren.

Cultuur op de werkvloer
Naast de focus op veilig werken, besteden we tijdens de Doorzaam Veiligheidsdag ook aandacht aan culturele diversiteit op de werkvloer. We begrijpen dat culturele verschillen een rol kunnen spelen in de communicatie en samenwerking tussen uitzendkrachten. Daarom is het essentieel om deze verschillen te begrijpen en misverstanden te voorkomen.

Jola Criens geeft je waardevolle inzichten en handvatten om effectief om te gaan met culturele diversiteit. Zo kun je als intercedent of manager jouw uitzendkrachten precies geven wat ze nodig hebben.

Jola Criens is de oprichtster van Personeelstrainer: het opleidingsbureau dat zich, al sinds 2011, bezighoudt met het verzorgen van de cursussen voor Nederlands- en anderstalige werknemers. Jola is tevens trainer op het gebied van de cultuurverschillen en communicatie in de multiculturele organisaties. Samen met “haar” 16 trainers verzorgen ze o.a. de communicatie- en leiderschap trainingen, in 7 talen. 

Dagindeling
De dag start om 09.00u, met een onderbreking voor een heerlijke lunch en inspirerende rondleiding over de NDSM-werf, en eindigt rond 16.30u.

Mis deze unieke gelegenheid niet om jezelf te ontwikkelen en een expert te worden op het gebied van veiligheid en culturele diversiteit op de werkvloer.

Schrijf je nu in voor de Doorzaam Veiligheidsdag op 14 september en zet een belangrijke stap in jouw professionele groei!

Locatie: Roze studio
Scheepsbouwkade 22 in Amsterdam

Wanneer?

14 september 2023 - 09:30 tot 16:30