Spring naar hoofd-inhoud

Event

donderdag 3 oktober 2024
Amersfoort

Leerlijn DI-specialist | Duurzame inzetbaarheid geborgd in je organisatie

Je hebt al ruime ervaring in je huidige functie wat betreft duurzame inzetbaarheid. Maar hoe vorm je een visie op duurzame inzetbaarheid (DI) die perfect aansluit op jouw organisatiedoelen? En hoe zorg je dat dit geborgd blijft? En hoe krijg je alle stakeholders aan boord?

Meld je dan nu aan voor deze leerlijn voor DI-specialisten! En dan ben jij de go-to-person binnen je organisatie om DI (meer) op de kaart te zetten.

Waarom deze leerlijn?

Het aanjagen van de verandering op DI bij je uitzendkrachten, je opdrachtgevers én bij je uitzendorganisatie vraagt tijd, aandacht en specifieke vaardigheden.  

Daarom starten wij weer met deze succesvolle leerlijn ‘DI voor specialisten’.  Je hebt al ervaring met duurzame inzetbaarheid maar je wilt graag de volgende stap maken. Daar heb je anderen voor nodig. Hoe krijg je ze mee? Hoe ga je om met weerstand? Om DI te borgen en onderdeel te laten zijn van de dagelijkse werkpraktijk is belangrijk dat je vanuit je specialistrol je draagvlak met visie en beleid verbreed. En je uitzendkracht te coachen om meer eigen regie op duurzame inzetbaarheid te nemen.  

Je volgt samen met maximaal 9 andere deelnemers* de leerlijn. Deze leerlijn bestaat uit fysieke workshops en online sessies waar je actief en praktisch aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid. Door diverse oefeningen en het bijhouden van een portfolio leer je DI op een projectmatige manier in de praktijk toe te passen en te borgen. Na afloop van de training ontvang je het certificaat van DI-specialist.

Voor wie

(senior) Intercedenten van uitzendorganisaties met ruime ervaring. Je wilt dé specialist zijn binnen je organisatie en de go-to-person wat betreft duurzame inzetbaarheid. Je bent toe aan een meer adviserende rol. Je bent sparringpartner en de spin in het web voor collega’s en stakeholders als het aankomt op DI.

Wanneer jouw organisatie afdraagt aan SFU, kun je de training gratis volgen.

Na het afronden van deze leerlijn ben je:

  • Specialist in het vormgeven en uitdragen van duurzame inzetbaarheid;
  • Voorbeeldfunctie op DI en aanjager van verandering op DI binnen de eigen organisatie en bij de opdrachtgever waar je voor werkt;
  • In staat om je stakeholders in het speelveld in kaart te brengen en te beïnvloeden voor de verandering op DI;
  • In staat om een Business Case of projectplan rondom DI op te stellen en te verantwoorden naar stakeholders;
  • In staat om de uitzendkracht te coachen om de eigen regie op duurzame inzetbaarheid te versterken.

Opbouw en data training:

Donderdag 3 oktober (10.00 tot 14.00)

Start bijeenkomst in Amersfoort

Donderdag 17 oktober (10.00 tot 13.00)

Online bijeenkomst

Donderdag 7 november (10.00 tot 12.30)

Online bijeenkomst

Donderdag 28 november (10.00 tot 13.00)

Online bijeenkomst

Donderdag 19 december (10.00 tot 13.00)

Online bijeenkomst

Donderdag 16 januari (10.00 tot 14.00)

Oefenen DI-gesprek in Amersfoort

Donderdag 6 februari (10.00 tot 12.30)

Online bijeenkomst

Donderdag 6 maart  (10.00 tot 14.00)

Slot bijeenkomst in Amersfoort

LET OP!

Er is plek voor 10 deelnemers. Schrijf je dus snel in, we houden een reservelijst aan bij meer aanmeldingen.

*Per training zijn er in principe maximaal 10 deelnemers. Mocht het aantal aanmeldingen hoger zijn, dan kunnen bedrijven die meerdere deelnemers hebben aangemeld gevraagd worden om maximaal één medewerker te laten deelnemen.

 

Wanneer?

3 oktober 2024 - 10:00 tot 14:00