Spring naar hoofd-inhoud

Event

dinsdag 12 oktober 2021

Financiële problemen bespreekbaar maken

Stel je voor, er is uitzendkracht van wie je het vermoeden hebt dat er sprake is van een zorgelijke financiële situatie. Je wilt wel helpen maar je vindt het ook lastig om het gesprek daarover aan te gaan. Grote kans dat je dit gesprek liever uit de weg gaat en dat is jammer. Want een gesprek over financiën kan een hoop ellende voorkomen, zowel voor de organisatie als voor de uitzendkracht.

Daarom organiseren wij een online training verdeeld over 2 dagen.

Financiële problemen bespreekbaar maken

Voor wie: Intercedenten van uitzendorganisaties. Wanneer jouw organisatie afdraagt aan SFU, kun je de training kosteloos volgen

Opbouw en data training:
De training bestaat uit twee workshops van 2 uur:
Workshop 1: dinsdag 12 oktober 09.00 - 11.00
Workshop 2: dinsdag 2 november 09.00 - 11.00


Trainer: Bianca Wassink
"Ik houd ervan om bij te dragen aan iemands ontwikkeling en als trainer ben ik enthousiast, praktisch en resultaatgericht. Mijn trainingen zijn effectief door met elkaar te leren en te oefenen. Je kunt het geleerde dan ook direct in de praktijk toepassen."

In deze training leer ik je hoe je zo’n gesprek het beste aan kunt pakken. We gaan lekker actief aan de slag en oefenen met eigen casussen. Na afloop ontvang je een handig stappenplan en ga je voortaan moeiteloos het gesprek over financiën aan.

Na deze training:

  • Zie je er niet langer tegenop om het gesprek over financiën aan te gaan
  • Weet je dit gesprek op een goede manier in te leiden, waardoor je het vertrouwen van de uitzendkracht wint
  • Staat je uitzendkracht open voor de hulp die jouw organisatie te bieden heeft

Voorbereiding: In voorbereiding op deze training verwachten we van je dat je vooraf een casus aanlevert van een situatie uit eigen praktijk. Een situatie waarbij je het lastig vindt om het gesprek over financiën aan te gaan.

Per training zijn er in principe maximaal twaalf deelnemers. Mocht het aantal aanmeldingen hoger zijn, dan kunnen bedrijven die meerdere deelnemers hebben aangemeld gevraagd worden om maximaal één medewerker te laten deelnemen.

Wanneer?

12 oktober 2021 - 09:00 tot 11:00