Eerste hulp bij geldzorgen (pilot)

Ben jij werkzaam of werkzoekend uitzendkracht en maak jij je zorgen over geld? Misschien heb je nu minder inkomsten. Hoe ga je dan om met alle kosten die gewoon doorgaan iedere maand? Of je merkt nu hoe belangrijk het is om goed om te kunnen gaan met geld.

Omschrijft dit jou? Wij bieden je graag gratis hulp! Waarom? DOORZAAM is het fonds van de uitzendbranche. Wij geloven dat elke uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk moet kunnen (blijven) doen. En daar horen geldzorgen dus niet bij!

Wat bieden we je?

Een gesprek
Je ontvangt jouw eigen coach. Die neemt contact met je op om je zorgen te bespreken en kan je helpen om te gaan met je geldzaken.

Welke hulp kun je krijgen? De hulp bestaat uit de zogenoemde Toolkit. Die bestaat uit onderstaande stappen.

Toolkit

Je ontvangt jouw eigen coach. Deze coach neemt contact met je op om je zorgen te bespreken en kan je helpen om te gaan met je geldzaken.

Je ontvangt een gratis startpakket. Dit pakket bestaat uit: Pen, rekenmachine, luxe map, kasboek, tabbladen met tips en een inlog voor de cursus Uitkomen met je inkomen. Alles wat je nodig hebt om met je geldzaken om te gaan.

De digitale cursus Uitkomen met je Inkomen geeft je inzicht in je huidige financiële situatie en laat zien welke stap je nu het beste kan zetten.

De coach helpt je hierbij op 3 momenten:
Stap 1. Bij de start:
Stap 2. Bij het overzicht van je huidige financiële situatie
Stap 3. Bij het advies over jouw vervolgstap.

De coach is jouw persoonlijke maatje, je hoeft het niet alleen te doen!

Voorwaarden

Wie ben jij:
Een werkzame uitzendkracht (in Fase A/1-2 of Fase B/3)

Wat vragen wij van jou:
Jouw commitment. Als je meedoet verwachten we ook dat je er tijd in steekt en aandacht aan besteedt. En dat je onze enquête na afloop van de hulp invult. Dit kan anoniem.

Interesse

Wil je aan de slag? Ga direct naar de website

Of bel eerst met de helpdesk
De medewerkers denken graag met je mee wat voor jou de beste stap is om nu te nemen. Ook als je vragen hebt over je loopbaan kun je deze bij de helpdesk stellen.

Bel ons op het volgende nummer: 030-7511910

De Eerste hulp bij Geldzorgen wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met James & CNV Geldzorg