Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

maandag 16 november 2020

Het lastige gesprek, zo moeilijk is het niet

voor uitzendorganisaties

Natuurlijk voer je liever een gezellig en goed gesprek dan dat je een wat lastig onderwerp met je uitzendkracht moet bespreken. Maar het loont zich echt om toch dat mooie en waardevolle gesprek aan te gaan. Maar ja, dat is makkelijk geschreven. Hoe pak je dit nou aan?

Daarom bieden we jullie graag een interactief webinar aan waarin het bespreken van de wat moeilijkere thema’s met de uitzendkracht centraal staan.

Tijdens dit interactieve webinar ontvang je handvatten om die thema’s aan te snijden die gevoelig liggen en wat lastig bespreekbaar zijn. Het webinar duurt 2 uur en dat is inclusief een interactief gedeelte.

Je bent van harte welkom. Graag ontvangen we je interesse per e-mail via info@doorzaam.nl.

Meld je aan voor dit webinar. Je deelname is gratis. Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Regel dan een collega die jouw plek in kan nemen. Lukt dit niet dan horen we dit graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken.

Datum
maandag 16 november: VOL maar let op!
Stuur een email naar info@doorzaam.nl wanneer je interesse hebt. Wij zetten je dan op een wachtlijst. Bij voldoende animo plannen wij een extra webinar!

Tijdstip
09.30 uur - 11.30 uur

Locatie
Webinar, Microsoft Teams

Voor wie
Uitzendorganisaties

Overzicht alle kalender items