Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

woensdag 10 februari 2021

Hulp bij financiën

voor uitzendorganisaties

“Een stabiele financiële basis is een van de eerste stappen voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Pas als die op orde is, zal er echt ruimte zijn om verder te werken aan hun ontwikkeling", Adriana Stel, directeur DOORZAAM:

We hebben op dit moment twee diensten die de financiële gezondheid van je uitzendkracht inzichtelijk maken. Budgetcoaching en Eerste hulp bij geldzorgen. Wat doe je wanneer je uitzendkracht stress ervaart om financiën? Welke dienst is nu het beste voor jouw uitzendkracht? Op die en andere vragen geven wij antwoord tijdens het webinar ‘Hulp bij financiën’. In het eerste gedeelte geven we toelichting op de twee diensten. Het tweede gedeelte bestaat uit het beantwoorden van jullie vragen (max 15 minuten).

Je bent van harte welkom. Meld je aan voor dit webinar. Je deelname is gratis. Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Regel dan een collega die jouw plek in kan nemen. Lukt dit niet dan horen we dit graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken.

Datum
woensdag 10 februari

Tijdstip
09.00 – 10.00

Locatie:
Webinar, Microsoft Teams

Voor wie:
Uitzendorganisatie

Overzicht van alle kalender items.​​​​​​​