Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

dinsdag 5 januari 2021

Alles-in-1 voor uitzendkrachten uitgelegd


voor uitzendorganisaties

Vitaal, met plezier en vaardig aan het werk blijven. Dat wil iedereen natuurlijk. Jouw uitzendkracht ook!

En daarom hebben wij al bijna twee jaar het Alles-in-1 traject. En ongeveer 3000 uitzendkrachten volgden dit traject al.

Maar wat houdt het traject nou precies in? Voor welke uitzendkrachten is dit geschikt? Wat zijn precies de voorwaarden? Wat krijgen uitzendkrachten vergoed? Welke investering moet ik doen? Hoe vraag ik het traject aan? Hoe werkt de DOORZAAM vergoedingenportal?

Op deze en mogelijk meer vragen van jouw kant, geven wij tijdens dit interactieve exclusieve webinar antwoord. Je bent van harte welkom.

Meld je aan voor dit webinar. Je deelname is gratis. Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Regel dan een collega die jouw plek in kan nemen. Lukt dit niet dan horen we dit graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken.

Wil je handvatten en inspirerende voorwaarden hoe het gesprek aan te gaan met uitzendkrachten? meld je dan aan voor het webinar Het goede gesprek over Alles-in-1 voor uitzendkrachten Uiteraard kun je je ook voor beiden webinars aanmelden!

Datum
dinsdag 5 januari

Tijdstip
14.00 – 14.30

Locatie:
Webinar, Microsoft Teams

Voor wie:
Uitzendorganisaties

Overzicht van alle kalender items.