Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

dinsdag 5 januari 2021

Het goede gesprek over Alles-in-1 voor uitzendkrachten


voor uitzendorganisaties

Jouw uitzendkracht ziet het voordeel van het Alles-in-1 traject niet. Hoe ga je hierover met je uitzendkracht in gesprek?

Hoe maak je duidelijk dat dit een uniek aanbod is? Hoe leg je je uitzendkracht uit wat er allemaal mogelijk is? 

We zien dat er vaak wordt gekozen voor een standaard opleiding of cursus. En dit is natuurlijk prachtig wanneer het een belemmering op de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht wegneemt. Het Alles-in-1 traject omvat veel meer mogelijkheden! Misschien is de uitzendkracht gebaat bij meerdere interventies. Ook dat is mogelijk.

Tijdens dit webinar krijg je handvatten en inspirerende voorbeelden om je uitzendkrachten meer te vertellen over dit traject.

Ook deze handvatten en voorbeelden ontvangen? Je bent van harte welkom. Meld je aan voor dit webinar. Je deelname is gratis. Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Regel dan een collega die jouw plek in kan nemen. Lukt dit niet dan horen we dit graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken.

Ben je niet bekend met onze vergoedingenportal, en de voorwaarden voor deelname aan dit traject: meld je dan aan voor webinar Alles-in-1 voor uitzendkrachten uitgelegd. Uiteraard kun je je ook voor beiden webinars aanmelden!

Datum
dinsdag 5 januari

Tijdstip
14.45 uur – 15.45 uur

Locatie
Webinar, Microsoft Teams

Voor wie
Uitzendorganisaties

Overzicht alle kalender items