Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

donderdag 15 april 2021

Storytelling! Jouw verhaal vertellen

Communicatie met klanten, met je baas, met elkaar of misschien wel met jouw intercedent. Communiceren is iets anders dan het opdreunen van argumenten, het delen van getallen of het voorlezen van een CV. Daar loopt helemaal niemand warm voor.

Wil je de ander overtuigen? Wil je iets duidelijk maken of voor elkaar krijgen? Wil je duidelijk maken dat jij de geschikte kandidaat bent voor die baan?

Dan heb je nog iets nodig. Een verhaal!

In dit webinar nemen we je mee in de kracht van Storytelling door pakkende voorbeelden.

Waarom het werkt, hoe  het werkt en wat  je er allemaal mee kunt in jouw werkomgeving. Vervolgens leer je hoe je stap voor stap het verhaal kunt vinden én uitwerken dat past bij jouw eigen werksituatie. Een verhaal, dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. 

Interactief én praktijkgericht!  Je bent van harte welkom.

Meld je aan voor dit webinar. Je deelname is gratis. Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Laat je het even tijdig weten? Dan kunnen we iemand van de wachtlijst blij maken.

Datum
donderdag 15 april

Tijdstip
19.00 – 20.00

Locatie:
Webinar, Microsoft Teams

Voor wie:
Uitzendkrachten
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je behoort tot één van de volgende groepen: Je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.