Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

dinsdag 18 mei 2021

Met je uitzendkracht praten over financiën. Makkelijker gezegd dan gedaan?

Het vroegtijdig herkennen van financiële problemen bij uitzendkrachten kan ontzettend veel ellende voorkomen. Heb jij het vermoeden dat een uitzendkracht financiële problemen heeft maar weet je niet goed hoe je het gesprek aan kunt gaan? Of heb je dat al eens geprobeerd en gaf de uitzendkracht veel weerstand?

Dat maakt het natuurlijk niet makkelijker om het gesprek met je uitzendkracht aan te gaan of juist weer op te pakken. Je wilt juist helpen! Maar dat ziet de uitzendkracht niet altijd zo. Het bespreekbaar maken van de financiële situatie is echt stap 1. Maar ja, dat is makkelijk geschreven. Hoe pak je dit nou aan?

Daarom bieden we jullie graag deze online training aan. Tijdens deze online training ontvang je handvatten hoe je het gesprek neutraal kunt beginnen zodat de uitzendkracht zich open durft te stellen.

Voorafgaand aan de training lever je verplicht een casus aan van een eigen praktijksituatie. Een situatie waarin jij het lastig vindt of vond om het gesprek aan te gaan over een (vermoedelijk) zorgelijke financiële situatie. Met deze casus wordt geoefend in de online training op 18 mei. Het is echt een interactieve training waarin de intercedent een gedeelte theorie krijgt en gaat oefenen met gesprekken over het thema financiële situatie.

Interesse? Meld je aan voor deze online training. Je deelname is gratis. Doe het snel want er is beperkt plek!

Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Regel dan een collega die jouw plek in kan nemen. Lukt dit niet dan horen we dit graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken.

Datum
Dinsdag 18 mei

Tijdstip
09.00 uur - 12.00 uur

Locatie
Online training, Microsoft Teams

Voor wie
Uitzendorganisaties

Overzicht van alle kalender items.