Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

donderdag 6 juni 2019

DOORZAAM Kennissessie – Apeldoorn

10.00 - 12.00

Duurzame inzetbaarheid is de nieuwe sociale zekerheid. Het in beweging krijgen van uitzendkrachten, zodat ze zelf nadenken over hun toekomst en bepalen wat zij nodig hebben om duurzaam inzetbaar te blijven is de uitdaging voor de branche.

DOORZAAM biedt ondersteuning op al de domeinen van duurzame inzetbaarheid, cultuur, gezondheid, werksituatie en loopbaan. Hierbij wordt uitgegaan van een integrale oftewel een “alles in een aanpak”, waarbij steeds de toets zal zijn of dit ten goede komt aan de duurzame inzetbaarheid voor de uitzendkracht. Uitzendwerkgevers en opdrachtgevers zijn onmisbaar bij deze aanpak. De aanpak vraagt, in meer of mindere mate, een inspanningsverlichting van de uitzendkracht, de uitzendorganisatie en de opdrachtgever. Veelal de ‘driehoek’ genoemd.

DOORZAAM heeft voor deze integrale aanpak verscheidene projecten, instrumenten, vergoedingen en ondersteuningsmogelijkheden.

Graag nemen we uitzendorganisaties tijdens een kennissessie mee in deze aanpak. In het bijzonder belichten we in deze sessie ook het project ‘alles-in-1 voor uitzendkrachten’ en het project ‘Fit voor Flex/de Duurzame Uitzendkracht’.

Wil jij meer weten over DOORZAAM en haar aanpak?
Kom dan naar de kennissessie op donderdag 6 juni aanstaande in Apeldoorn. Meld je aan via info@doorzaam.nl o.v.v. 'Kennissessie Apeldoorn'.

6 juni Apeldoorn 10.00 - 12.00 (Van der Valk hotel, Apeldoorn)

Locatie: Apeldoorn - Van der Valk hotel - Van Golsteinlaan 20