Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

donderdag 14 oktober 2021

Hoe krijg je Duurzame Inzetbaarheid op de agenda van de opdrachtgever?

Heb jij ook soms het gevoel dat je de opdrachtgever niet meekrijgt in het gesprek? Is het soms hard werken de ander te overtuigen van het belang van duurzame inzetbaarheid? Denk je wel eens aan het einde van een gesprek dat je het anders had willen aanpakken? Zie je op tegen het gesprek met die ene opdrachtgever?

Dan is deze training voor jou!

Deze training geeft jou praktische handvatten om zelfs het moeilijkste gesprek weer vlot te trekken. Je komt zelf weer aan het stuur en krijgt de ander mee in het gesprek. Samen op weg naar duurzame inzetbaarheid! Door het interactieve karakter van de training leer je direct ook van elkaar wat je morgen anders kan doen.

Voor wie: Intercedenten van uitzendorganisaties. Wanneer jouw organisatie afdraagt aan SFU, kun je de training kosteloos volgen

Data training:
De training bestaat uit drie workshops van 2 uur:
Workshop 1: donderdag 14 oktober 10.00 – 12.00
Workshop 2: donderdag 28 oktober 10.00 – 12.00
Workshop 3: donderdag 11 november 10.00 – 12.00

Trainer: Eric de Waard
Eric de Waard werkt als zelfstandig coach / trainer met professionals die hun effectiviteit in communicatie en samenwerking een boost willen geven. Hij combineert jarenlange ervaring met een luchtige en heldere manier van werken. ‘Mensen die zich niet ontwikkelen kiezen ervoor ingewikkeld te blijven’.

Workshop 1
- We gaan kijken naar welke elementen een gesprek tot een succesvol gesprek maken.
- Je krijgt handvatten om ook in moeilijke situaties het gesprek naar jouw hand te zetten.
- Je leert omgaan met weerstand en de ander aan jouw kant te krijgen.
Na deze workshop kun je ook in moeilijke gesprekken het tij keren. Je kan de weerstand van de ander omzetten in coöperatief samenwerken en op die manier duurzame inzetbaarheid ook voor de ander belangrijk te laten zijn.

We gaan ook oefenen met casuïstiek die jijzelf inbrengt. Op die manier wordt dat wat je leert direct toepasbaar in jouw eigen praktijk en leer je ook van elkaar. Je zult merken dat ook jouw vragen scherper worden. Door het geleerde in de eerste training kijk je al anders naar een gesprek en ben je beter in staat voor jezelf helder te maken wat je anders zou willen en kunnen doen.

Workshop 2 & 3
In de tweede en derde workshop gaan we verder met gespreksoefeningen en verdiepen waar nodig de theorie.

Voorbereiding:
Voor elke training lever je een casus aan vanuit jouw eigen praktijk. Daarbij kun je aangeven wat specifiek de vraag is waar je naar zou willen kijken. De voorbereiding per sessie neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag. De casus lever je vijf werkdagen voor de training in, je kan deze mailen aan eric@dewaardcoaching.nl

LET OP!
Er is plek voor 8 deelnemers. Schrijf je dus snel in, we houden een reservelijst aan bij meer aanmeldingen.

Per training zijn er in principe maximaal 8 deelnemers. Mocht het aantal aanmeldingen hoger zijn, dan kunnen bedrijven die meerdere deelnemers hebben aangemeld gevraagd worden om maximaal één medewerker te laten deelnemen.

Locatie: online