Spring naar hoofd-inhoud

Kalender

woensdag 1 december 2021

Business Case Duurzame Inzetbaarheid voor managers

Je bent manager en je wilt aan de slag met Duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten en je wil van toegevoegde waarde zijn voor je inleners. Maar hoe pak je dit aan?

Tijdens deze training ga je aan de slag met jouw business Case Duurzame inzetbaarheid. In twee workshops  ga jij  in 7-stappen een projectplan DI opstellen.

We gaan op de meerwaarde van DI voor uitzendkracht, inlener en jouw eigen organisatie. Hoe kun je samen komen tot een win-win-win situatie? Je definieert doelen en ambities vanuit jouw bedrijfsstrategie. Je gaat aan de slag met de waarde propositie en de klantbehoefte.

Bij een project is het belangrijk om voldoende draagvlak te hebben en je stakeholders te betrekken. Welke interne en externe stakeholders moet je betrekken om succesvol te kunnen zijn. Tot slot maak je een SWOT analyse waarin jij de kansen en bedreigingen van je project definieert.

Voor wie: managers van uitzendorganisaties. Wanneer jouw organisatie afdraagt aan SFU, kun je de training kosteloos volgen.

Trainer: Annelies Hamer
 

Opbouw en data training:
2 workshops van 3 uren en ongeveer 2 uren voor (voorbereiding) opdrachten.
Workshop 1: woensdag 1 december 13.00 – 16.00
Workshop 2: woensdag 15 december 13.00 – 16.00

Na twee workshops ben je in staat om:

  • Een concreet projectplan voor duurzame inzetbaarheid op te stellen;
  • Ambities en doelen te formuleren op DI;
  • Je draagvlak voor je project DI te vergroten;
  • De juiste stakeholders te betrekken om je project succesvol te laten zijn;
  • Je opgestelde projectplan uit te voeren in de praktijk.

Voorbereiding: In voorbereiding op deze training ontvang je een aantal filmpjes over projectmatig werken en het 7-stappen plan DI. Tijdens de eerste workshop zul je een praktijkopdracht ontvangen.

Per training zijn er in principe maximaal tien deelnemers. Mocht het aantal aanmeldingen hoger zijn, dan kunnen bedrijven die meerdere deelnemers hebben aangemeld gevraagd worden om maximaal één medewerker te laten deelnemen.

Locatie: online