Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid 2019

Werkgevers zeggen duurzame inzetbaarheid belangrijk te vinden, maar de praktijk is nog weerbarstig. De maatregelen die genomen worden om duurzame inzetbaarheid te stimuleren nemen niet toe, blijkt uit het Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid.

Lees meer
Cultuur

‘Laat leren leiden tot positieve ervaringen’

Als leren in kleine stapjes gaat en tot positieve ervaringen leidt, blijven medewerkers zich als vanzelfsprekend ontwikkelen.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Persoonlijk ontwikkelbudget voor iedereen

Nederland doet het internationaal gezien al goed op het gebied van leven lang ontwikkelen. Desondanks laat nog niet iedereen zich regelmatig bijscholen.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Duurzame Inzetbaarheidsscan (DIS)

Je wilt meer zicht krijgen in jouw loopbaan(mogelijkheden), gezondheid, veiligheid en werkplezier? Ofwel ‘jouw duurzame inzetbaarheid’.

Lees meer
Cultuur

Integrale aanpak voor alle werkende uitzendkrachten

In ons project Alles-in-1 voor uitzendkrachten wordt de duurzame inzetbaarheid op een integrale manier aangepakt. Dit project is voor alle werkende uitzendkrachten in fase 1,2 of 3 en fase A of B die de Nederlandse taal voldoende beheersen om een coaching gesprek te voeren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Week van de loopbaan 2019

In de week van 16 tot en met 21 september 2019 openen loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Lees meer
Loopbaan

Veiligheidsrisico’s uitzendkracht: wat moet je doen als uitzendorganisatie?

Opdrachtgever, uitzendorganisatie en uitzendkracht zijn er alle drie verantwoordelijk voor dat de uitzendkracht veilig kan werken. Als intercedent moet je ervoor zorgen dat de uitzendkrachten goed geïnformeerd aan de slag gaan.

Lees meer
Gezondheid

Effect opleidingen op duurzame inzetbaarheid medewerkers

In het tijdschrift voor HRM* laten van Vuuren, Stoffers en Lancée een onderzoek zien naar het effect van opleiding en training op duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Lees meer
Cultuur

Aan het woord... Maarten Siben, manager van LevelPlus

LevelPlus maakt zich sterk voor duurzame inzetbaarheid van werkenden in de niche van veiligheidstoezichthouders. “In onze begeleiding en dienstverlening beter zijn dan de concurrent en beter voor de mensen zelf.

Lees meer