Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Hulp bij financiële zorgen

Financiële stress. Je moet er niet aan denken. Maar helaas komt dit tegenwoordig steeds vaker voor. Zeker ook bij uitzendkrachten.

Lees meer
Gezondheid

“Ik zit hier al jaren op te wachten.”

Wat is er nodig om met plezier duurzaam aan het werk te blijven? Met het traject ‘Alles-in-1 voor de uitzendkrachten’ creëren we bewustwording rondom duurzame inzetbaarheid bij de uitzendkracht.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Zelfstandig wonende jongeren kwetsbaar

Jonge uitwonende studenten die een bbl-opleiding volgen (mbo), kunnen niet rondkomen van het salaris dat zij tijdens hun opleiding verdienen.

Lees meer
Gezondheid

"Niet lullen maar poetsen"

Blog Tamara Burgering
Chantal Huinder, onze directeur, schreef in haar column van februari dit jaar over de partijen met wie wij in de laatste jaren het pad van duurzame inzetbaarheid (DI) hebben bewandeld.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam podcast, pilot aflevering

Duurzame inzetbaarheid, de basis op orde. Minder stress meer energie, dat wil natuurlijk iedereen! En hoe je dat bereikt, hoor je in deze podcast.

Lees meer
Gezondheid

Animaties voor arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten spelen een belangrijke rol in Nederland. Om de arbeidsmigrant zo vroeg mogelijk kort en bondig te informeren over werken en wonen in Nederland, heeft de SNCU 3 animaties ontwikkeld.

    Lees meer
    CultuurWerksituatie

    Uitzendkrachten werken veilig

    Wij vinden dat iedereen in de land- en tuinbouw veilig en gezond moet kunnen werken, ook uitzendkrachten. Maar door het (vaak tijdelijke) karakter van het uitzendwerk, taalverschillen en afstemming met de uitzendorganisatie, kan het een extra uitdaging zijn om gezond en veilig werken te bevorderen.

    Lees meer
    GezondheidWerksituatie

    Online informatiesessie: Open Hiring De Toekomst?

    Werkperspectief.nl nodigt je uit om deel te nemen aan de eerste informatiesessie ‘Open Hiring – de toekomst?’ op donderdag 24 maart van 11.00 - 12.30 uur.

    Lees meer
    Cultuur

    Ease on down the road…

    Column Chantal Huinder
    In mijn vorige column schreef ik dat onzekerheid de enige zekerheid is. En dat is bekrachtigd in de afgelopen maanden. Aangepaste coronamaatregelen, een extreem hoge inflatie, een record voor de gasprijzen.

    Lees meer
    CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

    Wie doet wat bij ziekte van een uitzendkracht?

    Ondanks alle inspanningen en preventieve maatregelen, is verzuim nooit helemaal te voorkomen. Als een uitzendkracht ziek is, moet de uitzendkracht dit melden bij zijn direct leidinggevende én bij de intercedent van de uitzendorganisatie. Wie doet wat en wanneer bij ziekte van de uitzendkracht?

    Lees meer
    Gezondheid

    Hulp bij de Belastingaangifte

    In maart dienen veel mensen hun Belastingaangifte in. Daarom besteden we in de jaarkalender over financiële gezondheid deze maand aandacht aan dit onderwerp.

    Lees meer
    Gezondheid

    Overstapberoepen | kansberoepen

    De kans op werk verschilt van beroep tot beroep. Dat heeft te maken met het aantal vacatures, maar ook met het aantal mensen dat op zoek is naar dezelfde soort baan.

    Lees meer
    CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan