Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

DOORZAAM breidt uit en is op zoek naar jou!

Wil jij ook in een klein, hecht en hardwerkend team aan de slag? Pak dan nu je kans, DOORZAAM breidt uit! Wij hebben een vacature open.
Wij zijn op zoek naar een office manager met affiniteit en interesse voor het werk dat wij als Stichting doen. Wij zetten ons in voor de (duurzame inzetbaarheid van) uitzendkrachten.

Lees meer

Meld je aan voor de PPS-dag

Op dinsdag 29 oktober 2019 organiseren Servicepunt Flex, UWV, DOORZAAM, ABU en NBBU de jaarlijkse PPS-dag. Deze ochtend staat de samenwerking tussen UWV en de uitzendbranche centraal.

Het thema van de PPS-dag dit jaar is “UWV/WSP en uitzenders zeggen JA tegen een duurzame relatie!”

Lees meer
Cultuur

5 argumenten voor investeren in gezonder leven

Werken aan gezonde werknemers. Daar kan niemand op tegen zijn. Maar als het geld gaat kosten, betrekken de gezichten meestal toch wat. Zeker bij het management. Hoe krijgt HR toch groen licht om te investeren in preventie van uitval en verzuim? Vijf ijzersterke argumenten.

Lees meer
Cultuur

Robot neemt en geeft banen

Met name de middenklasse zal geraakt worden door de opmars van robots en automatisering op de werkvloer, denken experts. Wanneer politiek en samenleving zich ervoor inzetten dat robots ingezet worden om mensen te helpen bij het werk en niet andersom.

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie stimuleren: 7 eye-openers

Veel organisaties zijn zich bewust van het belang van duurzame inzetbaarheid. In de praktijk schort het echter nog vaak aan beleid voor de lange termijn.

Lees meer
Cultuur

Het allereerste DOORZAAM congres

Ons allereerste DOORZAAM congres ‘De kracht van een integrale aanpak’ zit er op. En wat was het een succes! De schitterende locatie leerhotel ’t Klooster was een passende plek om alle gasten te mogen ontvangen. 

Met gepaste trots en naar alle tevredenheid kijken we terug op het geslaagde congres. Kijk je mee?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Kabinet zet in op Leven Lang Ontwikkelen

Het kabinet wil in deze kabinetsperiode inzetten op Leven Lang Ontwikkelen. Volgens het kabinet is dit van groot belang om ervoor te zorgen dat mensen vitaal, flexibel en duurzaam inzetbaar blijven op een veranderende arbeidsmarkt. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Hogere subsidie praktijkleren voor leerbedrijven in de horeca, recreatie en landbouw

Vanaf 2020 wordt het beschikbare subsidiebedrag opgehoogd met ruim €10 miljoen voor praktijkleren. De tien miljoen extra is in het bijzonder bedoeld voor leerbanen (bbl-plekken) in de sectoren landbouw, horeca en recreatie.

Lees meer
Cultuur

Voor de vijfde keer op rij: de week van de LOOPBAAN

Deze hele week gratis loopbaanadvies voor iedereen en dus ook voor alle uitzendkrachten!

Lees meer
Loopbaan