Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Aan het woord... Walter Gietman

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Walter Gietman, verantwoordelijk voor USG People College. USG People College brengt talenten van flexmedewerkers in beeld.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

“Het voelt alsof ik een prijs gewonnen heb.”

Is de reactie van een van de uitzendkrachten die meedoet aan het traject ‘Alles-in-1 vooruitzendkrachten’. Dit traject draait op volle toeren en jullie hebben ongetwijfeld alle oproepen voorbij zien komen of sterker nog, jullie doen ook mee met dit project. Waarom wij zo in dit project geloven, laat onderstaand verhaal van een van de coaches duidelijk zien.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Zes tips voor effectief workforce management

Hoe hou je werknemers langer fit én relevant? Met die vraag worstelt bijna elke werkgever. Want een gezonde, gelukkige en goed presterende workforce willen we allemaal.

Lees meer
Cultuur

Minister Koolmees noemt de Doorzaam pilot mbo-praktijkverklaringen een regionaal succes.

Vandaag zijn de eerste 4 verklaringen uitgereikt aan uitzendkrachten van Randstad.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Onderzoek laaggeletterdheid op de werkvloer

Stichting Lezen & Schrijven liet het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) van Maastricht University onderzoek doen naar laaggeletterdheid op de werkvloer.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Spoorboekje banenafspraak

Om werkgevers te helpen bij het in dienst nemen en houden van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, hebben Cedris en SBCM het ‘Spoorboekje banenafspraak’ samengesteld.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Unieke samenwerking verbetert mobiliteit op de arbeidsmarkt door het flexibel inzetten van scholingsmiddelen

Om werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden meer kansen te bieden op de arbeidsmarkt starten vier Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O fondsen), UWV, de gemeente SittardGeleen namens de drie WSP’s en de Provincie samen een experiment. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Leerwerkloketten Plus officieel van start

De Leerwerkloketten Fryslan, Twente en Rijnmond krijgen extra middelen om hun dienstverlening te versterken en te verbreden. Leerwerkloketten Plus zijn plekken waar je terecht kan met vragen over opleiding en loopbaan.

Lees meer
CultuurLoopbaan

‘Laat leren leiden tot positieve ervaringen’

Als leren in kleine stapjes gaat en tot positieve ervaringen leidt, blijven medewerkers zich als vanzelfsprekend ontwikkelen.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Integrale aanpak voor alle werkende uitzendkrachten

In ons traject Alles-in-1 voor uitzendkrachten pakken we de duurzame inzetbaarheid op een integrale manier aan. Dit traject is voor alle werkende uitzendkrachten in fase 1,2 of 3 en fase A of B die de Nederlandse taal voldoende beheersen om een coaching gesprek te voeren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Prachtige samenwerking: De Deelfabriek

Uitzendorganisaties Timing, Raaak Personeel, Start People, Unique, Manpower, Driessen en Randstad slaan de handen ineen.

Lees meer
Cultuur

Aan het woord… Kim Kulderij

“Beter worden van elkaar; daar doen we het voor. Want als de uitzendkracht zich kan ontwikkelen en happy is met wat hij/zij doet, is dat niet alleen waardevol voor de uitzendkracht maar ook voor de opdrachtgever”.

Lees meer
Cultuur