Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Bitterzoet, gratis nummer Budgetcoaching bij loonbeslag

Blog Tamara Burgering - Van der Wulp
Het is overal in het nieuws, inflatie, hoge energiekosten waardoor steeds meer mensen financiële zorgen en problemen ervaren. Wanneer ik boodschappen doe, schrik ik iedere keer weer van het bonnetje. En dat zijn dan alleen nog maar de boodschappen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Vitaliteit op de werkvloer

Werken aan de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht is werken aan de mens en zijn omgeving in het geheel. Het gaat om meer dan alleen fysiek welzijn.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam menukaart

Wij bieden veel diensten en vergoedingen. Allemaal gratis inzetbaar. Geweldig. Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht? Je ziet het in een oogopslag in onze menukaart.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Data aanvragen Nederlands Taalbudget

De drukke feestmaand en afsluiting van het jaar staan voor de deur. Ook wij zijn volop bezig met het nieuwe jaar al. Graag maken we de data voor het interesse tonen van het Nederlands Taalbudget bekend.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Tijdlijn aanvraag vergoedingen 2023

De tijdlijn van de vergoedingen voor 2024 delen wij zo snel mogelijk. Houd onze socials en de website in de gaten. 

Veel van onze vergoedingen en trajecten kun je gedurende het hele jaar aanvragen. Een aantal vergoedingen zijn tijdgebonden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Kijk op veilig werken in de horeca

Of je nu in de bediening of de (spoel)keuken werkt of hotelkamers schoonmaakt, werken in de horeca brengt specifieke risico’s met zich mee. Jaarlijks zijn er nog veel ongelukken. Onveilige werksituaties zijn vrijwel altijd de oorzaak. Zorg dus dat je weet wat de risico’s voor jouw werk zijn en hoe je veilig werkt.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Hoe alleen ‘en en en’ arbo & veiligheid verder kan brengen

Column Chantal Huinder
Arbo en Veiligheid. Het is een onderwerp waar ik de laatste tijd steeds meer vragen over krijg. En begrijpelijk want nog steeds komt uit onderzoeken naar voren dat uitzendkrachten vaker slachtoffer zijn van ongevallen dan andere werkenden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Kijk op veilig werken in de transport en logistiek

Een heftruck bedienen, een vrachtwagen besturen of werken met containers: werken in de transport en logistiek brengt specifieke risico’s met zich mee. Jaarlijks gebeuren er nog steeds veel ongelukken. Onveilige werksituaties zijn vrijwel altijd de oorzaak. Zorg dus dat je weet wat de risico’s voor jouw werk zijn en hoe je veilig werkt.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Spanningen bij de aftrap Leerlijnen

Blog Jessica Brandwijk
Misschien herken je het wel: die gezonde spanning voorafgaand aan de aftrap van iets nieuws. Niets mis mee. Ondanks dat ik overtuigd ben van de inhoud en opzet van de leerlijnen was ik toch een beetje gespannen voorafgaande de aftrap.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Veel vaker zijn slachtoffers van een ongeval uitzendkracht

Zo blijkt uit de Monitor Arbeidsongevallen van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Dagelijks gebeuren veel ongevallen op de werkvloer die in veel gevallen voorkomen hadden kunnen worden.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Lange-termijnstrategie corona: sectorplannen en maatregelenladders

Belangrijk onderdeel van de lange-termijnstrategie zijn de sectorplannen en maatregelenladders. Hieruit blijkt welke maatregelen sectoren bij opleving van het coronavirus kunnen treffen. Zijn jullie al goed voorbereid?

Lees meer
Werksituatie

Hoe het persoonlijke gesprek je onvergetelijk maakt

Column Femke Kooijman
Onlangs gaf ik een presentatie aan zo’n 60 intercedenten. En in voorbereiding daarvan werd ik wat nostalgisch en moest ik denken aan mijn eigen ervaring als uitzendkracht.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan