Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Gratis e-learning voor uitzendkrachten werkzaam bij de provincie

In Oktober 2017 is de samenwerkingsovereenkomst tussen DOORZAAM (destijds STOOF) en A&O Provincies gestart. En voor 2019 hebben we weer een nieuwe overeenkomst getekend!

Lees meer
Loopbaan

Save the date 16 april: Taalvriendelijkheid op de vloer

Het verbeteren van de taalvaardigheid kan voor uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers veel opleveren.

Lees meer
Loopbaan

FAQ’s Alles-in-1 voor de uitzendkracht.

Wist je dat duurzame inzetbaarheid verder gaat dan alleen opleiden? Denk ook eens aan de (financiële) gezondheid van je uitzendkracht. Of wat dacht je van begeleiding naar ander werk of assertiviteits trainingen? Er is zoveel mogelijk.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De Nationale Werkconferentie Digitaal Samenleven

Bedrijven, overheid, onderwijs, maatschappelijke instanties en wetenschap slaan de handen ineen om Nederland digitaal vaardiger te maken.

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Kans op stage, leerbaan en werk.

Elk jaar plaatst de SBB informatie op de site over Kans op stage en leerbaan en Kans op werk.

Lees meer
Loopbaan

Scholingsvouchers groot succes

Sinds 2011 geven wij  Scholingsvouchers uit voor uitzendkrachten zodat zij een arbeid gerelateerde opleiding kunnen volgen. Zo’n opleiding komt de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht ten goede. En daar staan wij voor!

Lees meer
Loopbaan

“Ik zit hier al jaren op te wachten.”

DOORZAAM wil met het project ‘Alles-in-1 voor de uitzendkrachten’ bewustwording creëren rondom duurzame inzetbaarheid bij de uitzendkracht. Wat is er nodig om met plezier duurzaam aan het werk te blijven? Zaken die hierop van invloed zijn: cultuur (interactie), gezondheid (fysiek, psychisch, financieel), werksituatie (veiligheid) en loopbaan (opleiding/ontwikkeling).

Lees meer
CultuurGezondheidLoopbaan

Scholingsvouchers 'op naam zetten'!

Aanstaande maandag, 11 februari, is het zover: je kunt de toegekende scholingsvouchers ‘ op naam gaan zetten’ van de uitzendkracht! 

Lees meer
Loopbaan

STAF en STOOF worden DOORZAAM!

STAF en STOOF verenigen hun krachten voor uitzendkrachten en de uitzendbranche. De nieuwe stichting DOORZAAM (gebouwd op STAF & STOOF) heeft als doelstelling om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan