Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Scholingsvouchers groot succes

Sinds 2011 geven wij  Scholingsvouchers uit voor uitzendkrachten zodat zij een arbeid gerelateerde opleiding kunnen volgen. Zo’n opleiding komt de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht ten goede. En daar staan wij voor!

We zijn destijds begonnen om ongeveer 300 scholingsvouchers aan uitzendkrachten te geven, maar die werden niet allemaal besteed. Er werden er dus wel meer aangevraagd maar er bleven helaas Scholingsvouchers over. Maar de aanhouder wint en dankzij verbetering en verduidelijking van de processen en de bekendheid, hebben we met zijn allen dit jaar al 2400 uitzendkrachten kunnen helpen met hun Duurzame Inzetbaarheid.

 

LET OP:
Heb jij een bericht gehad vanuit DOORZAAM dat bij jouw aangevraagde Scholingsvoucher documenten zijn afgekeurd? LET DAN OP: je kunt de juiste documenten tot en met woensdag 5 maart uploaden. Doe je dit niet, dan vervalt de aanvraag en ontvang je voor die flexkracht geen scholingsvoucher.

RESERVELIJST:
Heb je bericht gehad van DOORZAAM dat de aanvraag op de reservelijst staat? Houd dan je inbox in de gaten want vanaf 6 maart laten wij weten of de voucher wel of niet wordt toegekend.
Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail beantwoorden , zowel over het reserveren, toekennen en problemen met de portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen. 

MOOIE BERICHTEN:
We zien ook vele mooie berichten van uitzendorganisaties voorbij komen op Linkedin! In deze berichten zien we dat uitzendorganisaties laten zien dat de Scholingsvouchers met veel enthousiasme overgedragen worden aan de uitzendkrachten. Prachtig vinden we dit. Dank voor alle mooie berichten!