Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Alles-in-1 als inspiratie voorbeeld SER

Met trots delen wij dat ons traject ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ nu ook te vinden is als inspirerend voorbeeld in de actie-agenda van de SER.

We leven in een tijd waarin het begrip duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker wordt, werknemers moeten zich blijven ontwikkelen en zuinig op hun gezondheid zijn. De duurzaam inzetbare uitzendkracht, daar gaan wij als DOORZAAM 100% voor en ontwikkelen trajecten om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te bevorderen.

Bij het stimuleren en bevorderen van duurzame inzetbaarheid gaat het om loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Wij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier het werk kan doen en kan blijven doen. Dit willen we bereiken door de uitzendwerkgevers en opdrachtgevers hierin mee te nemen.

Iedereen moet zich blijven ontwikkelen zodat we de uitdagingen van de toekomst aan kunnen. Daarom is de SER door het kabinet gevraagd een actie-agenda op te zetten voor een positieve leercultuur. Door heel Nederland zijn er inspirerende initiatieven opgezet voor leven lang ontwikkelen. De initiatieven richten zich op werkenden en/of werkzoekenden. En die zijn te vinden op de pagina van de SER.

En vanaf nu vind je daar ook het traject ‘Alles-in-1’.

Wat ga jij doen voor je uitzendkracht?