Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Reserveren vergoedingen 2020

Het jaar 2019 is alweer bijna voorbij en dus staat het nieuwe jaar voor de deur! En het nieuwe jaar betekent ook nieuwe reserveringen! Hier vind je de informatie over de reserveringen en tijdlijn.

Van 6 januari tot en met 31 januari 2020 kun je als uitzendorganisatie een reservering maken voor de diplomaroute, EVC-, en/ of mentorvergoedingen via onze vergoedingenportal.

LET OP! Je kunt aan je reservering geen rechten verlenen. Met reserveren laat je alleen je interesse weten en kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU. Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je reservering (optie) goed en dan kun je de gereserveerde vergoedingen gedurende 2020 aanvragen. 

Wij laten uiterlijk 5 februari per email weten of je de reservering voor de vergoedingen toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt af of je organisatie afdraagt aan SFU.

Vragen over de vergoedingenzullen wij uitsluitend per mail (info@doorzaam.nl) beantwoorden, zowel over het reserveren, toekennen en problemen met het portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.

Hier vind je alle informatie en de tijdlijn voor je reserveringen voor het traject ‘Alles-in-1’.
Hier vind je alle informatie en de tijdlijn voor je reserveringen voor Scholingsvouchers.