Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Interesse tonen scholingsvouchers

Van 1 tm 12 februari kun je als uitzendorganisatie weer interesse tonen voor scholingsvouchers.

Ook voor uitzendkrachten die vorig jaar een scholingsvoucher hebben gehad en graag een volgende stap maken, kun je wederom een scholingsvoucher aanvragen.

Het interesse tonen doe je via de DOORZAAM vergoedingenportal.

Voor hoeveel trajecten je interesse kunt tonen, hangt af van je bedrijfsgrootte. Je kunt per BV interesse tonen. En het aantal scholingsvouchers per BV hangt af van het aantal personeelsleden in die BV:

✔ Je kunt als uitzendorganisatie per afdragende BV uitzendkrachten aanmelden voor de Scholingsvouchers. Per BV kunnen maximaal 50 uitzendkrachten aangemeld worden.

✔ Indien jouw uitzendorganisatie een BV is waarin meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4 uitzendkrachten) werkzaam zijn, dan kunnen voor die BV 200 uitzendkrachten worden aangemeld.

LET OP! Je kunt aan je interesse tonen geen rechten verlenen. Na het aangeven van je interesse, kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU. Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je interesse goed en dan kun je op de aangegeven datum de scholingsvouchers op naam gaan zetten van de uitzendkrachten die een opleiding/ cursus willen gaan volgen.

Wij laten uiterlijk 17 februari per email weten of je de interesse voor de Scholingsvouchers toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt alleen af van of je organisatie afdraagt aan SFU.

Het op naam zetten (het aanvragen voor een uitzendkracht) kan vanaf maandag 1 maart. Zorg er daarbij voor dat je z.s.m. begint met op naam zetten en zorg ervoor dat je uitzendkracht goedkeurt. Pas dan gaat de teller starten en geldt het op = op-principe.

Klik hier voor meer informatie en het 9-stappenplan Scholingsvouchers.

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail beantwoorden, zowel over het interesse tonen, toekennen en problemen met de portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen. 

Je kunt hier je interesse tonen voor de scholingsvouchers.