Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Soft Skills

Digitale innovatie verandert de manier waarop we werken. En de banen en vaardigheden waar veel vraag naar is veranderen ook voortdurend.

Werkgevers zoeken daarom naar kandidaten die de soft skills hebben die nodig zijn om te slagen in de huidige wereld van werk; van nieuwsgierig zijn tot sterke communicatievaardigheden.

Er wordt tegenwoordig niet alleen meer gekeken naar werkervaring of diploma’s. Soft skills, ook wel sociale vaardigheden genoemd, worden ook steeds vaker meegenomen om te besluiten om je wel of niet voor te dragen aan de opdrachtgever.

In hoeverre ben je als uitzendkracht klaar voor je baan? Heb je een juiste houding? Kan je goed genoeg omgaan met kritiek of commentaar? Ben je voldoende flexibel? Allemaal belangrijke punten waar je als uitzendkracht beter goed op kunt scoren als je een leuke baan zoekt of wilt behouden.

Wil je weten hoe het met jouw soft skills zit? Je test ze in onze tool TestYourSelfie.

De tool TestYourSelfie.nl is ontwikkeld om jongeren te testen op de soft skills. Bovendien kun je als jonge uitzendkracht zo zelf werken aan de gevraagde werkhouding en de positie op de arbeidsmarkt versterken. Het is een mooie tool om de dialoog rondom werknemersvaardigheden te openen tussen de uitzendkracht en opdrachtgever.