Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Voucheractie bouwmaterialengroothandel wegens succes ook in 2020 beschikbaar

De samenwerking met HIBIN en DOORZAAM zetten we in het nieuwe jaar gewoon door. Wat betekent dat ook in 2020 de gratis opleidingsvouchers beschikbaar zijn voor uitzendkrachten in de bouwmaterialengroothandel.

Elke voucher staat voor een gratis online opleidingsmodule voor één persoon ter waarde van € 195,-. Nieuw is dat er ook vouchers beschikbaar zijn voor de opleiding Basiskennis Leidinggeven.

In totaal stellen we 50 scholingsvouchers beschikbaar voor drie opleidingen: Basiskennis Bouwmaterialen, Basiskennis Verkoop en Basiskennis Leidinggeven. De actie loopt tot en met 1 december 2020 of tot alle vouchers zijn vergeven.

Het gratis aanbod verlaagt de drempel voor werkgevers om uitzendkrachten meteen een opleiding aan te bieden. Nieuwe uitzendkrachten krijgen met de gratis vouchers direct toegang tot de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het vak goed te kunnen uitoefenen en zijn hierdoor sneller op basisniveau inzetbaar. Tegelijkertijd wordt hij of zij meegenomen in de gedachte van een leven lang leren. 

De opleidingen nemen circa 20 tot 40 studie-uren in beslag, afhankelijk van vooropleiding en ervaring. Een uitzendkracht kan maximaal vier maanden over de opleiding doen en kan in overleg zelf bepalen wanneer hij de studie-uren inplant. Aanmelden kan per direct. De actie loopt tot en met 1 december 2020 of tot het aantal van tweehonderd is bereikt.

Aanmelden van uitzendkrachten voor de opleiding Basiskennis Bouwmaterialen kan hier.
Aanmelden van uitzendkrachten voor de opleiding Basiskennis Verkoop kan hier.
Aanmelden van uitzendkrachten voor de opleiding Basiskennis Leidinggeven kan hier.

Vermeld bij inschrijving de datum van indiensttreding en Voucheractie 2020.

Het aanbod is gratis maar niet vrijblijvend. De Commissie Vakopleiding stelt de basisopleidingen beschikbaar vanuit algemene middelen en wil zoveel mogelijk nieuwkomers de kans geven. Wie zich aanmeldt en er uiteindelijk geen gebruik van maakt, ontneemt een ander de kans. Daarom is afgesproken dat voor de cursisten die niet zijn gestart of de opleiding niet hebben afgemaakt, aan de werkgever alsnog kosten (€ 195,-) in rekening worden gebracht.

(afbeelding HIBIN)