Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

De perfecte storm voor leren en ontwikkelen

Er zijn momenteel allerlei roerige omstandigheden die samen de perfecte storm vormen om onze houding te veranderen en onze investeringen in een leven lang leren op te voeren.

Organisaties in de hele wereld zien snel en ingrijpend veranderen wat ze doen, hoe ze het doen en zelfs waarom ze het doen. Het vergt vergaand leervermogen om de huidige en toekomstige realiteiten meester te worden.

Dat en vier redenen waarom investeren in Leren&Ontwikkelen onmisbaar is, schrijft hoogleraar Nick van Dam in zijn nieuwe boek ‘Leren & ontwikkelen in het digitale tijdperk’. PWnet heeft een ingekorte versie van hoofdstuk 1 van dat boek op de site gepubliceerd

Organisaties spelen cruciale rol
Organisaties in de hele wereld zien snel en ingrijpend veranderen wat ze doen, hoe ze het doen en zelfs waarom ze het doen. Omstandigheden als: de snelle opkomst van technologieën, robotisering, digitalisering en automatisering, en verschuivingen in de vraag naar nieuwe banen en nieuwe vaardigheden in diverse bedrijfstakken zorgen ervoor dat we anders naar je loopbaan moeten kijken. Duurzame inzetbaarheid ontwikkelen noemen wij dat.

Ons traject Alles-in-1 helpt uitzendkrachten te kijken naar hun duurzame inzetbaarheid en wat ze nog nodig hebben om deze te ontwikkelen. Dit doet de uitzendkracht samen met een coach om vervolgens een of meerdere interventies te volgen.

Dit traject Alles-in-1 is het hele jaar door aan te vragen. Dit in tegenstelling tot onze bekende Scholingsvouchers die slechts in bepaalde periodes beschikbaar gesteld worden.

Dus kijk eens naar de uitzendkrachten die voor je werken, wellicht zitten daar uitzendkrachten tussen die graag zelf en met een coach aan de slag willen met hun duurzame inzetbaarheid.

Of misschien heb je uitzendkrachten die door de coronamaatregelen zonder werk zijn gekomen?
Kijk dan eens naar onze Van werk naar werk vouchers (VWNW). Deze vouchers zijn voor uitzendkrachten die door de coronacrisis zonder werk zijn gekomen en de voucher kan ingezet worden voor een cursus, training maar ook voor training on the job, inwerkperiode of on-boarding bij de opdrachtgever of reguliere werkgever. Je kunt deze vouchers inzetten als de uitzendkracht hierdoor direct weer aan de slag kan. Lees ook de meest gestelde vragen over de VWNW voucher.