Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Opheldering over direct factureren

Er is helaas verwarring ontstaan wat betreft het direct aan ons factureren van de Van werk naar werk vouchers. Hoe je direct foutloos kunt laten factureren aan ons lees je verder in dit artikel. 

We ontvangen facturen uit naam van de uitzender in plaats van de opleider of opdrachtgever/ inlener. En dat mag niet.

De kosten die je als uitzendorganisatie zelf (intern) maakt om de kandidaat te plaatsen komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Ook niet als je de uitzendkracht inzet bij de opdrachtgever en wel de loonkosten van de uitzendkracht betaald.

Wat wel mag?
De factuur die je hebt ontvangen van de opleider of opdrachtgever stuur je door aan DOORZAAM (samen met het betaalbewijs).

Op de factuur die van de opdrachtgever komt, moet staan om welke uitzendkracht het gaat en om wat het betreft. Denk bijvoorbeeld aan een on-boarding, inwerktraject of bedrijfsopleiding.

Wat ook kan, is dat de opdrachtgever of opleider de factuur direct naar ons stuurt. In dat geval moet het volgende op de factuur vanuit de opdrachtgever of opleider staan:
Stichting DOORZAAM
Singaporestraat 74
1175 RA Lijnden

Deze factuur mag vervolgens gemaild worden naar info@doorzaam.nl. Wij zorgen er dan voor dat de factuur betaald wordt aan de opleider of opdrachtgever.

Let op dat het bedrag maximaal €500 inclusief BTW is wanneer wij direct de factuur ontvangen van de opleider of opdrachtgever.

De meeste gestelde vragen over de VWNW voucher tref je op deze pagina.