Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Hulp bij financiën

Veel ingrijpende veranderingen in onze economie zorgen voor onzekere tijden wat betreft werk en inkomen. Onzekerheid en angst beïnvloedt het dagelijks leven en kan voor je uitzendkrachten een trigger zijn voor spanning en stress.

Hoe gaat je uitzendkracht dan om met alle kosten die gewoon doorgaan iedere maand? Of je uitzendkracht merkt nu hoe belangrijk het is om goed om te kunnen gaan met geld. DOORZAAM biedt graag hulp!

Welke hulp kunnen uitzendkrachten krijgen? We hebben op dit moment twee diensten die de financiële gezondheid van je uitzendkracht inzichtelijk maken.

Budgetcoaching en Eerste hulp bij geldzorgen. Wat doe je wanneer je uitzendkracht stress ervaart om financiën? Welke dienst is nu het beste voor jouw uitzendkracht?

Heeft je uitzendkracht nog geen schulden maar merk je dat je uitzendkracht wel stress ervaart en zorgen heeft over financiën? Dan is onze pilot Eerste hulp bij geldzorgen wellicht iets voor jouw uitzendkracht. En het gaat volledig buiten je organisatie om, je uitzendkracht kan het zelf aanvragen. Het kost je dus geen exta tijd en is volledig anoniem voor je uitzendkracht!

Is er sprake van (dreigende) schulden bij je uitzendkracht? Meld je uitzendkracht dan aan voor budgetcoaching.

Hieronder in de tabel de verschillen tussen de twee diensten.