Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

SkillsInZicht

Het beschikken over goede en actuele informatie is een voorwaarde om effectief te kunnen reageren op de bewegingen in de arbeidsmarkt. En dat de arbeidsmarkt in beweging is, dat blijkt.  

ArbeidsmarktInZicht is een initiatief van zes regio’s en verschillende provincies. Deze partijen zijn ervan overtuigd dat transparante informatie over de arbeidsmarkt essentieel is voor zowel overheden, onderwijs, ondernemers als werknemers. ArbeidsmarktInZicht geeft alle informatie over de kansen en bedreigingen en ondersteunt en stimuleert daarmee het gesprek en de samenwerking binnen en tussen de regio's!

Hoe werkt Skillsinzicht? Etil Research Group en Nalantis hebben een vernieuwende manier van meten ontwikkeld om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op een nauwkeurige en veelzijdige manier te kunnen analyseren. Door de inzet van taaltechnologie en kunstmatige intelligentie is Skillinzicht in staat talenten te herkennen, passend werk te vinden en de werkzekerheid te vergoten.

De modules van SkillsInZicht zijn zo ingericht dat deze eenvoudig beschikbaar gesteld kunnen worden aan andere platforms. Het is dus ook mogelijk om modules (tegen beperkte kosten) te integreren in uw eigen omgeving.

Meer informatie vind je op de website.