Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Interesse tonen Scholingsvouchers

Van 30 augustus tot en met 10 september 2021 kun je als uitzendorganisatie INTERESSE tonen voor Scholingsvouchers.

Ook voor uitzendkrachten die vorig jaar een scholingsvoucher hebben gehad en graag een volgende stap maken. Interesse tonen gaat via de DOORZAAM vergoedingenportal.

Voor hoeveel trajecten je je INTERESSE kunt tonen, hangt af van je bedrijfsgrootte.

Per bv kun je je interesse tonen. En het aantal hangt af van het aantal personeelsleden in die bv.

✔ Wanneer er in je organisatie minder dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 25 vouchers.

 

✔ Wanneer er in je organisatie meer dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 50 vouchers.

Wij laten uiterlijk 15 september per email weten of je de interesse toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt alleen af van of je organisatie afdraagt aan SFU.

Het op naam zetten (het aanvragen voor een uitzendkracht) kan vanaf 20 september tot wanneer het maximale aantal uit te geven vouchers bereikt is. Zorg er daarbij voor dat je z.s.m. begint met op naam zetten en zorg ervoor dat je uitzendkracht z.s.m. goedkeurt.

Het op = op principe begint met tellen van het aantal uitzendkrachten dat heeft goedgekeurd en niet op het aantal aanvragen dat is ingediend.

Klik hier voor meer informatie en het 9-stappenplan scholingsvouchers.

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail beantwoorden, zowel over interesse tonen, het toekennen en problemen met de portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.