Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Interesse tonen scholingsvouchers

Van 24 t/m 28 augustus 2020 kun je als uitzendorganisatie INTERESSE tonen voor scholingsvouchers.

Ook voor uitzendkrachten die vorig jaar een scholingsvoucher hebben gehad en graag een volgende stap maken. Interesse tonen gaat via de DOORZAAM vergoedingenportal.

Voor hoeveel trajecten je je INTERESSE kunt tonen, hangt af van je bedrijfsgrootte.

Per bv kun je je interesse tonen. En het aantal hangt af van het aantal personeelsleden in die bv.

✔ Wanneer er in je organisatie minder dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 50 trajecten.

✔ Wanneer er in je organisatie meer dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 200 trajecten.

LET OP! Met je interesse tonen laat je alleen weten dat je gebruikt wilt maken van de scholingsvouchers. Wij kijken na of je organisatie afdraagt aan SFU . Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je interesse goed en dan kun je de scholingsvouchers op naam gaan zetten van de uitzendkrachten die een opleiding/ cursus willen gaan volgen.

Wij laten uiterlijk 2 september per email weten of je de scholingsvouchers toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt alleen af van of je organisatie afdraagt aan SFU.

Het op naam zetten (het aanvragen voor een uitzendkracht) kan vanaf 7 september. Zorg er daarbij voor dat je z.s.m. begint met op naam zetten en zorg ervoor dat je uitzendkracht goedkeurt. Pas dan gaat de teller starten en geldt het op = op-principe.

Klik hier voor meer informatie en het 9-stappenplan scholingsvouchers.

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail beantwoorden, zowel over interesse tonen, het toekennen en problemen met de portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen. 

Je kunt hier je interesse voor de DOORZAAM scholingsvouchers aangeven.