Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Wijziging populaire scholingsvouchers

Schrik niet. In gebruik voor de uitzendkracht blijven ze ongewijzigd! Wat er wel verandert? Wij hebben het proces voor jou wat makkelijker gemaakt!

Nog steeds geven wij per nieuwsbrief en nieuwsartikel aan wanneer het nieuwe tijdvak voor scholingsvouchers opent. De term reserveren hebben we vervangen en maken nu gebruik van het woord ‘interesse’! Wij openen het tijdvak en jij geeft dan aan dat je interesse hebt. Wij kijken na of je organisatie afdraagt aan SFU en geven je dan groen licht om je interesse om te zetten in een aanvraag. Wanneer wij het tijdvak openen, hoor je morgen!

Interesse omzetten in een aanvraag doe je door de scholingsvoucher toe te kennen aan een uitzendkracht: het op naam zetten.

En daar is verandering nummer 1.
Op naam zetten:

Hier vul je de persoonsgegevens van je uitzendkracht voor wie je de scholingsvoucher aanvraagt in:

  • Naam en voornaam
  • Geboortedatum
  • Emailadres
  • Fase
  • Hoogst genoten opleiding

Je hoeft dus geen loonstrook meer toe te voegen bij het op naam zetten.

De uitzendkracht ontvangt na het op naam zetten een email met de informatie over deze scholingsvoucher en geeft aan of hij/ zij hier gebruik van wil maken. Dit gebeurt door op de button goedkeuren te drukken.

Verandering nummer 2
Overzicht namenlijst

Wanneer je uitzendkracht op goedkeuren heeft geklikt in de email, is de toekenning van de voucher aan de uitzendkracht een feit. DOORZAAM beoordeelt deze niet meer.

Elke nacht gaat er vanuit de portal een email naar jou met daarin een overzicht van alle uitzendkrachten die de afgelopen 24u hebben aangegeven dat ze gebruik willen maken van de scholingsvoucher. Je vindt de scholingsvoucher direct in jouw overzicht in de vergoedingenportal.

Je ontvangt dus geen email meer met als bijlage de scholingsvoucher. Rest jou alleen nog het printen en eventueel plannen van een feestelijk overhandigingsmoment.

Verandering nummer 3
Declareren

Voor het declareren heb je nu het volgende nodig:

  • Factuur
  • Betaalbewijs
  • Loonstrook van het WEEKNUMMER waarop de Scholingsvoucher op naam is gezet.

Waar we voorheen bij de aanvraag direct een loonstrook geüpload moest worden, doe je dit nu pas bij de declaratie. Let op! De loonstrook van de week van goedkeuring moet bij de declaratie worden toegevoegd. Zonder loonstrook van die week zal de declaratie afgekeurd worden.