Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Scholingsvouchers, uitleg van op=op

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

We merken namelijk dat uitzendorganisaties geweldig snel de gegevens van uitzendkrachten indienen in de vergoedingenportal. We merken echter ook dat we beduidend minder goedkeuringen door uitzendkrachten ontvangen. En hier begint nou juist de teller te lopen!

Nadat jij de gegevens van de uitzendkracht in de vergoedingportal hebt gezet, ontvangt de uitzendkracht een email uit de vergoedingenportal met uitleg en twee buttons. Een rode (afkeuren) en groene (goedkeuren). Wanneer de uitzendkracht de email op tijd heeft goedgekeurd (first come first serve principe / op=op) is de scholingsvoucher voor de uitzendkracht. De scholingsvoucher kun je downloaden vanuit de vergoedingenportal.

Dus de teller begint te lopen wanneer de uitzendkracht heeft goedgekeurd en niet wanneer jij de voucher op naam hebt gezet.

De winst valt te behalen bij de communicatie met je uitzendkracht over de email die ze goed moeten keuren. Deze email ontvang de uitzendkracht nadat jij de scholingsvoucher op naam hebt gezet.

Dit kan vanaf 1 maart (op naam zetten), maar dit hoeft niet perse meteen om 9.00u. Zorg ervoor dat je je tijd neemt en alles rustig en correct invoert gedurende de dag.