Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

25 november 2020 Nationale Werkbezoekdag

Woensdag 25 november is het weer Nationale Werkbezoekdag, een initiatief van Stichting JobOn.

Werkzoekenden kijken achter de schermen mee bij bedrijven, organisaties en professionals. Werkgevend en werkzoekend Nederland maken kennis met elkaar.

De invulling van de Werkbezoekdag kun je zelf bepalen. Het is advies is om tussen 09.00 uur en 15.00 uur één of meerdere online activiteiten in te plannen.

Jouw aanbod gepubliceerd deze website waar werkzoekenden zich voor kunnen aanmelden. Aanmeldingen worden automatisch verstuurd naar het opgegeven e-mail adres.

Ontmoet werkzoekenden en maak kennis met elkaar op 25 november 2020.

Een unieke gelegenheid voor netwerken, arbeidsoriëntatie, kennis en ervaring delen, employer branding en talenten ontdekken. Ga met elkaar in gesprek!

Vanuit Stichting JobOn is het advies om afspraken voor de Werkbezoekdag online aan te bieden. Digitaal is er veel mogelijk. Hieronder een aantal voorbeelden welke activiteiten ingezet kunnen worden bij het organiseren van werkbezoek.

  1. Voer een online netwerkgesprek via videobellen.
  2. Geef een virtuele rondleiding. Begeleid deze ‘online live’ via een telefoon of neem iets van de voren op.
  3. Deel kennis en ervaring door samen een digitale opdracht uit te voeren of geef een online workshop.
  4. Geef een online interactieve presentatie of webinar, waarbij werkzoekenden vragen kunnen stellen.

Er zijn vele platforms beschikbaar om digitale ontmoetingen te organiseren. Denk eens aan Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meet,  Whereby, WhatsApp, Facetime (Apple) of Duo (Android), deze zijn via een laptop of smartphone in te zetten.

Op 20 november 2019 vonden er ruim 1.000 ontmoetingen plaats. Ruim 300 bedrijven en organisaties openden de deuren. Doe in 2020 ook mee!

Alle informatie vind je op deze website van de Nationale Werkbezoekdag.