Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Jaarcijfers 2019

Wat hebben wij samen veel bereikt in 2019! Maar liefst 10.000 uitzendkrachten geholpen met hun duurzame inzetbaarheid.

Deze en al onze andere cijfers kun je nalezen in het document over de jaarcijfers van 2019 op onze website. Maar dat is wel erg veel tekst, dus bedachten we een manier om het jullie wat makkelijker te maken om in een oogopslag te kunnen zien wat wij met zijn allen bereikt hebben in 2019! En die cijfers liegen er niet om.

Iedere uitzendorganisatie wil natuurlijk dat zijn uitzendkrachten duurzaam inzetbaar zijn. Hoe je dat doet?
Download hier onze infographic en laat je inspireren voor het komende jaar om ook jouw uitzendkrachten (weer) aan te melden voor een traject.

Heb je liever wat meer informatie over de verschillende diensten of wil je weten of ook jullie bedrijf in aanmerking komt voor een van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze office managers, zij plannen graag een adviesgesprek voor je in. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.30u. Je kunt natuurlijk ook altijd een email sturen: info@doorzaam.nl

Elke uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier aan het werk. Dat is waar we voor gaan! Wij geloven dat we dit samen met jou kunnen bereiken.