Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Klik & Tik. Veilig online

Je hoort allerlei verhalen over internetfraude. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. Dat leer je in Klik & Tik. Veilig online.

 

Oefenen.nl is de plek waar je zelf kunt oefenen met taal, rekenen, computer en internet. En ook omgaan met geld, gezondheid, verkeersregels en nog veel meer. Als je thuis oefent is Oefenen.nl gratis.

Dus sowieso een fijne omgeving om door te geven aan je uitzendkracht(en). Daar kunnen ze op hun eigen tempo en zonder tussenkomst van uitzenders gratis taal en digitale vaardigheden oefenen. In 2018 helpt Oefenen.nl 450.000 mensen om sterker te worden op het gebied van taal, rekenen, digitale vaardigheden, gezondheid en duurzaam wonen en leven. Door beter Nederlands te spreken en een baan te vinden, door te leren budgetteren, zich zeker te voelen bij het afrekenen, duurzamer en gezonder te wonen of beter voorbereid te zijn voor een gesprek met de huisarts. Oefenen.nl gelooft in een wereld waarin iedereen mee kan doen thuis en op het werk. 

Nieuw is het programma Klik & Tik, veilig online. En zeker in deze online-tijden geen overbodige luxe. Met de 7 Gouden Regels voor veilig internetten leer je hoe je (on)veilige websites herkent, hoe je sterke wachtwoorden kiest en waar je op moet letten als je online betaalt. Als je de Gouden Regels kent, ga je oefenen om die regels toe te passen in herkenbare situaties.

Voor wie is Klik & Tik. Veilig online?
•    Iedereen die veiliger wil internetten
•    Taalniveau is B1

(Bron Oefenen.nl)