Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Uitzendkracht aan het woord: Jeffrey van Sark

Dit jaar deden al ruim 2000 uitzendkrachten mee aan het traject Alles-in-1. Tijd om een aantal uitzendkrachten aan het woord te laten wat het voor hen betekent om aan dit traject deel te nemen en wat het ze gebracht heeft.

Dit keer aan het woord:
Jeffrey van Sark, 26 jaar. Medewerker fietsenfabriek.
Zijn doel is om er achter te komen wat hij precies zoekt in een baan.

Jeffrey heeft, nadat hij zijn opleiding toerisme heeft afgerond, verschillende banen gehad. Eerst is hij blijven “plakken” bij de Gamma, waar hij tijdens zijn studie al een bijbaantje had. Daarna is hij bij een fabriek in Oldenzaal gaan werken waar hij in de productie werkte, waar hij niet vrolijk van werd. Hij is toen via Randstad bij een fietsenfabriek in Oldenzaal terecht gekomen. Er wordt daar in “lijnen” gewerkt om fietsen (zo’n 500 per dag) in elkaar te zetten.

Jeffrey heeft zijn eigen plek in de lijn en zet onderdelen op de wielen. Er staan veel collega’s in de lijn, die weer een ander onderdeel van de fiets in elkaar zetten.

Vanwege corona wordt er nu in twee ploegen gewerkt, Jeffrey werkt nu elke dag van 14.00 tot 22.00 uur, de andere shift is van 06.00 tot 14.00 uur. Hij vindt het niet erg om in de late shift te werken, hij kan nu ’s avonds toch niet veel ondernemen met vrienden en hij wil zich flexibel opstellen richting zijn collega’s.  Rond etenstijd worden er (gratis) maaltijden op het werk bezorgd, deze maaltijden zijn heel gevarieerd en ook nog eens gezond. De sfeer is erg goed op het werk en Jeffrey heeft fijne collega’s. Hij voelt dat hij gewaardeerd wordt en is ook tevreden over het salaris dat hij verdiend.
Hij is aan het eind van de dag blij om te zien, dat hij, samen met zijn collega’s, weer een mooi resultaat heeft neergezet.

Randstad liet Jeffrey over het Alles-in-1 traject weten en hij werd meteen enthousiast. Inmiddels werkt Jeffrey voor FlexVisie, een uitzendorganisatie uit Enschede.

In overleg met de coach is Jeffrey gestart met een Loopbaantraject om erachter te komen wat hem nou echt blij en enthousiast maakt in zijn werk. Waar zijn passie ligt en wat een passende functie is. De vragen waar hij antwoord op wil zijn: Wat kan ik? Wat wil ik? Door middel van het inzetten van Alles-in-1 kan hij een loopbaantraject volgen en zodoende achterhalen waar zijn enthousiasme qua werk echt ligt. Wat alle mogelijkheden zijn. En wanneer hij dat gevonden heeft, is een vervolgopleiding niet uitgesloten.

Jeffrey we wensen je heel veel succes en plezier in je zoektocht.

Lees hier het interview met Roger Kempers
 

Lees hier het interview met Joost Keijzers

Lees hier het interview met Nicole Groenewegen