Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Tijdlijn aanvraag vergoedingen 2021

Het jaar 2020 is alweer zo goed als voorbij en dus staat het nieuwe jaar voor de deur! En het nieuwe jaar betekent ook nieuwe ronde voor vergoedingen!

Van 4 januari tot en met 29 januari 2021 kun je als uitzendorganisatie interesse tonen in het traject Alles-in-1, diplomarouteEVC en/ of mentorvergoedingen via onze DOORZAAM vergoedingenportal.

LET OP! Je kunt aan je interesse tonen geen rechten verlenen. Na het aangeven van je interesse, kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU. Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Wij laten uiterlijk 5 februari per email weten of je de interesse voor de vergoedingen toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt af of je organisatie afdraagt aan SFU. Vanaf dat moment kun je gedurende 2021 vergoedingen aanvragen in de DOORZAAM vergoedingenportal.

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail (info@doorzaam.nl) beantwoorden, zowel over het interesse tonen, toekennen en problemen met het portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.

Hier vind je alle informatie en de tijdlijn voor je reserveringen voor Scholingsvouchers.