Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Interesse tonen Alles-in-1

Heb je in 2020 Alles-in-1 trajecten bij ons aangevraagd, en wil je dat ook in 2021? Geef dan in januari je interesse aan in de vergoedingenportal.

Dit kan al vanaf 4 januari 2021. DOORZAAM neemt contact met je op om de ambities, verwachtingen en aanpassingen van 2021 door te nemen voordat je interesse wordt goedgekeurd en je uitzendkrachten kunt aanmelden.

Wil je voor het eerst Alles-in-1 bij ons gaan aanvragen? Wij informeren je graag over het traject en hoe je de uitzendkrachten kan aanmelden. Stuur een email naar info@doorzaam.nl en we nemen contact met je op.

Weet je nu nog niet of je Alles-in-1 wilt aanvragen in 2021? Het is ook mogelijk om gedurende het jaar te starten met Alles-in-1, totdat het totaal aantal dat DOORZAAM heeft te vergeven is bereikt, ook al is er in januari geen interesse getoond. Voor hoeveel trajecten je interesse kunt tonen, hangt af van je bedrijfsgrootte:

Uitzendorganisaties kunnen per afdragende BV uitzendkrachten aanmelden voor het traject Alles-in-1. Per BV kunnen maximaal 50 uitzendkrachten aangemeld worden.

Indien een uitzendorganisatie een BV heeft waarin meer dan 250 vaste medewerkers (exclusief fase C/4 uitzendkrachten) werkzaam zijn, dan kunnen voor die BV 200 uitzendkrachten worden aangemeld.

LET OP! Je kunt aan je interesse geen rechten verlenen. We kijken eerst wij na of je organisatie afdraagt aan SFU. Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail (info@doorzaam.nl) beantwoorden, zowel over het interesse tonen, toekennen en problemen met het portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.

Lees hier alle informatie over het traject Alles-in-1.

Lees hier informatie over de overige reserveringen.