Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Belangrijk 'papiertje' eindelijk op zak!

De gezichten van de twee heren op deze foto spreken boekdelen. Beiden zijn trots op het behaalde resultaat. Frank (rechts) omdat hij eindelijk dit belangrijke ‘papiertje’ op zak heeft, en Jacques (links) omdat hij als docent Frank heeft begeleid naar dit eindresultaat. Wat niet zichtbaar is, is het traject dat aan dit resultaat vooraf ging.

‘Dit is eigenlijk een prachtig voorbeeld van hoe je samen écht verder komt’. Aan het woord is Gaston Pijls, via Fast Forward de coach binnen het traject Alles-in-1. Gaston schetst het traject dat mogelijk maakte dat Frank hier lachend met een VCA-diploma in zijn handen staat.

Doen Uitzendorganisatie wilde Frank, hun uitzendkracht, duurzaam kunnen bemiddelen. ‘Duurzaam is inmiddels een beetje een modewoord, maar voor hen betekent het meer dan alleen iemand aan het werk helpen waar hij of zij kan blijven.’ zo vertelt Gaston. ‘Het betekent ook dat iemand überhaupt kan blijven werken. Met andere woorden, het hele plaatje van de omgeving van de kandidaat moet kloppen. Als er ergens een kink in de kabel komt, bijvoorbeeld op gebied van financiën of zorg, dan loopt alles spaak. En daarmee dus ook het werk.’

Het hele persbericht van Praktech lees je hier.