Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Tweede ronde Scholingsvouchers

We krijgen met regelmaat de vraag wanneer we dit jaar de tweede ronde Scholingsvouchers uitgeven. Graag laten we jullie dit weten. Alleen daarvan zijn we weer afhankelijk van jullie.

Althans, we zijn afhankelijk van de uitzenders die in de eerste ronde de Scholingsvouchers hebben aangevraagd maar nog niet gedeclareerd hebben. Pas wanneer wij de meeste declaraties ontvangen hebben, weten we wanneer en hoeveel Scholingsvouchers we kunnen uitgeven in de tweede ronde.

Dus heb jij een door ons goedgekeurde scholingsvoucher voor je uitzendkracht(en)?
Denk eraan om de opleiding op tijd aan te vragen en de factuur tijdig te declareren bij ons. De scholingsvoucher is na goedkeuring door Doorzaam 4 maanden geldig. Dit betekent dat in elk geval de factuur van de opleiding binnen die 4 maanden in het portal geüpload moet zijn. Weet je niet meer precies hoe je een Scholingsvoucher moet declareren? Bekijk hier de tutorial.
 

Weten wanneer wij de scholingsvoucher hebben goedgekeurd?
Dat vind je makkelijk terug in de Doorzaam vergoedingenportal. Ga naar ‘overzicht’ en selecteer daar scholingsvouchers en het jaartal 2021. Bij declaratie einde zie je tot wanneer de scholingsvoucher geldig is en dus tot wanneer jij de factuur kunt declareren.

Om het je nog makkelijker te maken, hebben we de meest gestelde vragen over de scholingsvouchers(procedure) van afgelopen jaren voor jullie opgesomd. Klik hier voor een overzicht van alle meest gestelde vragen.