Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Tweede ronde Scholingsvouchers

Heeft jouw uitzendkracht wel eens aangegeven graag een opleiding, cursus of workshop te willen gaan volgen? Maak je uitzendkracht dan nu extra blij. Want de Scholingsvouchers kunnen weer aangevraagd worden.

Interesse tonen 9 tot en met 20 mei
Eerder hebben we aangegeven dat we dit jaar maar liefst drie rondes Scholingsvouchers uitgeven! En de tijd vliegt want de periode van het tweede tijdvak is aangebroken.
Van 9 tot en met 20 mei kun je weer je Interesse tonen in de Vergoedingenportal. Het op naam zetten begint dan op 30 mei.

Aantal Scholingsvouchers
Voor hoeveel trajecten je je INTERESSE kunt tonen, hangt af van je bedrijfsgrootte.

Per bv kun je je interesse tonen. En het aantal hangt af van het aantal personeelsleden in die bv.

✔ Wanneer er in je organisatie minder dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 25 vouchers.

✔ Wanneer er in je organisatie meer dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 50 vouchers.

Wat is een Scholingsvoucher?
Een Scholingsvoucher is een vergoeding (tot een maximum van €500 excl. btw.) voor uitzendkrachten voor het volgen van een training, cursus of opleiding. De voucher is echt voor de uitzendkracht! Deze bepaalt dus zelf welke opleiding of training gevolgd gaat worden. Zeker in deze tijden erg welkom kunnen wij ons zo voorstellen.

Kan je niet zolang wachten en wil je meteen alle ins en outs? Kijk even op onze pagina met alle informatie of neem contact op met een van onze adviseurs 020 655 82 16.