Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam Alles-in-1 Summer Challenge!

Blog door Jessica Brandwijk
We zijn het er allemaal over eens: het Alles-in-1 traject is een fantastisch traject. Voor de uitzendkracht, opdrachtgever en uitzendwerkgever. Maar ja… de aanmeldingen blijven toch achter. Hoe kan dit nou?

Dat vragen wij ons ook af. We denken het perfecte traject aan te kunnen bieden aan uitzendkrachten, maar waarom ontvangen we dan geen massale aanmeldingen?

Wat is het nou precies?
Het Alles-in-1 traject is een heel mooi traject waarmee een uitzendkracht door middel van een kort coaching-traject begeleid wordt om uit te zoeken welke vervolgstap hij kan nemen om duurzaam inzetbaar te blijven. Voor die stap stellen wij € 2500,- euro beschikbaar. Dat bedrag kan voor veel zaken ingezet worden of het nou gaat om hulp met betrekking tot financiën of meer hulp bij fysieke en/of mentale gezondheid, een opleiding, aan alles is gedacht.

En toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. De aanmeldingen voor dit traject stromen niet echt binnen. Een traject waarmee een uitzendkracht echt geholpen zou zijn en waarbij het aanmeldproces niet ingewikkeld is.

In september ben ik 1 jaar werkzaam bij Doorzaam. Een jaar waarin ik veel gesprekken heb gevoerd, voorlichting en presentaties heb gegeven en vragen beantwoord. Dat ging vooral over de  vergoedingen en diensten van Doorzaam. Online en offline heb ik intercedenten, consultants en managers heel enthousiast zien reageren. Ook het Traject Alles-in-1 is een vast onderwerp tijdens mijn gesprekken. En iedere keer weer is iedereen enthousiast. En toch blijven de aanmeldingen achter.

Dat vind ik zo ontzettend jammer, onze uitzendkrachten verdienen echt beter!
 

Positieve ervaringsverhalen
We hebben vanuit de uitzendkrachten die al eerder gebruik mochten maken van een van deze vergoedingen ook veel positieve feedback ontvangen. Het gevolgde traject heeft voor hen echt een stap in de goede richting betekend. Super waardevol traject dus.

“Dit project is een van de beste kansen waarnaar ik in mijn leven heb gezocht, het helpt om economisch en sociaal vooruit te komen.”

“Bedankt om een kans te krijgen om toch de mogelijkheid te krijgen en de steun om door te gaan met mijn toekomst zowel voor mij als voor me kinderen.”

“Dit wil ik graag om mijn droombaan als ambulancechauffeur te kunnen gaan doen. Dank daar voor.”

“Door deze opleiding krijg ik een kans om te kunnen blijven werken tot aan mijn pensioen en een kans om beter betaald werk te vinden.”

Voorwaarden

  • Uitzendkrachten werken in Fase A,B/1,2,3
  • Uitzendkracht mag niet ziek gemeld zijn
  • Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen we in behandeling nemen
  • Uitzendkrachten die al eerder zijn aangemeld voor Alles-in-1 afgelopen jaar kunnen niet meer deelnemen
  • Aanmelden kan vanaf 1 kandidaat.

 

Chantal Huinder, Femke Kooijman, Jessica Brandwijk, Lysette Klein Meulekamp en Tamara Burgering - Van der Wulp schrijven met regelmaat over hun ervaringen. Deze vind je terug op de pagina Columns en blogs.