Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Daar zijn ze weer. De populaire leerlijnen!

In het najaar starten onze leerlijnen weer. En dat is goed nieuws voor jou! Want door het volgen van deze leerlijnen krijg je meer kennis en tools over duurzame inzetbaarheid (DI) die je direct in kunt zetten in de dagelijkse praktijk. En daar wordt je baan alleen maar nog leuker van!

Dat is nogal een claim, we weten het. Maar wel eentje waar we volledig achter staan. De leerlijnen zijn zo ontwikkeld dat je er direct mee aan de slag kan.

Direct aan de slag met duurzame inzetbaarheid
De eerste leerlijn is “Aan de slag met Duurzame Inzetbaarheid” en start op 3 oktober. Hiervoor kun je je ook aanmelden als je als intercedent nog redelijk onervaren bent.

Meteen na de eerste bijeenkomst kun jij je uitzendkrachten helpen met onze trajecten. Ook kun je je collega’s adviseren hoe zij dat kunnen oppakken. Door deze hands-on aanpak ontwikkel jij je in rap tempo waardoor je je steeds zekerder gaat voelen in je functie en steeds beter oplossingen weet te bedenken voor de uitdagingen waar jouw uitzendkrachten voor staan. Je houdt jouw eigen ontwikkeling bij in je portfolio.

Details
Samen met intercedenten van andere organisaties loop je in circa 14 weken de leerlijn door. We wisselen fysieke bijeenkomsten af met online bijeenkomsten. Daarnaast is er ook voor jou persoonlijk veel aandacht door intervisiesessies. Een unieke mogelijkheid om met de trainer te sparren over de zaken waar je tegenaan loopt.

Uiteraard eindigt de leerlijn nadat je je portfolio hebt ingeleverd met een feestelijke afsluiting en kun jij jezelf Duurzame inzetbaarheid ambassadeur noemen!

Lees je dit en denk je, leuk  maar die basis die heb ik al. Dan hebben we ook goed nieuws. We starten namelijk ook een verdiepende leerlijn.

Verdiepende leerlijn: DI specialist
Deze start op 13 oktober en hierin leer je hoe je duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie de betrokken partijen ook enthousiast krijgt over DI. Je manager bijvoorbeeld of een contactpersoon bij een klant. Je leert hoe je DI kan vertalen naar cijfers en euro’s. Duurzame inzetbaarheid borgen binnen je organisatie. Na afloop ben je een echte DI-specialist.

In deze leerlijn leer je ook aan welke factoren voldaan moeten worden voordat iemand eigen regie pakt. Daarnaast worden je coachingsvaardigheden aangescherpt. Ook deze leerlijn is een combinatie van fysieke en online bijeenkomsten. En ook hier is weer veel ruimte om je persoonlijke uitdagingen in te brengen tijdens de intervisiesessies met je trainer.

En als kers op de taart weet je na afloop veel beter wat duurzame inzetbaarheid nu voor jou persoonlijk betekent. Na deze leerlijn mag je jezelf met recht een DI-specialist noemen, dus ook deze leerlijn sluiten we feestelijk af.

Ik denk echt dat we een heel mooi programma hebben samengesteld. En je functie wordt leuker omdat je meer tools hebt om uitdagingen op te lossen. Zo word je een capabele sparringpartner. En draag je bij aan een duurzaam resultaat voor je uitzendkrachten, je klanten en dus ook voor je organisatie!

Kun je dit najaar niet? Geen paniek: deze leerlijnen herhalen we de komende twee jaar.