Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Derde ronde Scholingsvouchers periode bekend!

Heeft jouw uitzendkracht wel eens aangegeven graag een opleiding, cursus of workshop te willen gaan volgen? Maak je uitzendkracht dan nu extra blij. Want de Scholingsvouchers kunnen weer aangevraagd worden.

Interesse tonen van 5 tot en met 16 september
Eerder hebben we aangegeven dat we dit jaar maar liefst drie rondes Scholingsvouchers uitgeven! En de tijd vliegt want de periode van het derde en laatste tijdvak van dit jaar is aangebroken.
Van 5 tot en met 16 september kun je weer je Interesse tonen in de Vergoedingenportal. Het op naam zetten begint dan op 26 september.

Voor hoeveel trajecten je je INTERESSE kunt tonen, hangt af van je bedrijfsgrootte.

Per bv kun je je interesse tonen. En het aantal hangt af van het aantal personeelsleden in die bv.

✔ Wanneer er in je organisatie minder dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 50 vouchers.

✔ Wanneer er in je organisatie meer dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv interesse tonen voor maximaal 200 vouchers.

Let op: vanaf 3 oktober is het Nederlands Taalbudget ook weer aan te vragen. Wil je uitzendkracht Nederlands leren of verbeteren, wellicht past dan het Nederlands Taalbudget beter.

Wat is een Scholingsvoucher?
Een Scholingsvoucher is een vergoeding (tot een maximum van €500 incl. btw.) voor uitzendkrachten voor het volgen van een training, cursus of opleiding. De voucher is echt voor de uitzendkracht! Deze bepaalt dus zelf welke opleiding of training gevolgd gaat worden. Zeker in deze tijden erg welkom kunnen wij ons zo voorstellen.

Ben je nieuw in het vak en wil je precies weten hoe het werk? Meld je dan aan voor het webinar Scholingsvouchers van a tot z – op 1 of 13 september.

Kan je niet zolang wachten en wil je meteen alle ins en outs? Kijk even op onze pagina met alle informatie of neem contact op met een van ons 020 655 82 16.