Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Integrale aanpak voor alle werkende uitzendkrachten

In ons traject Alles-in-1 voor uitzendkrachten pakken we de duurzame inzetbaarheid op een integrale manier aan. Dit traject is voor alle werkende uitzendkrachten in fase 1,2 of 3 en fase A of B die de Nederlandse taal voldoende beheersen om een coaching gesprek te voeren.

Als uitzendbureau wil je je opdrachtgevers van voldoende en goede uitzendkrachten kunnen voorzien. Steeds vaker gaat de dienstverlening verder: in een concurrerende markt wil je toegevoegde waarde naar de opdrachtgever vergroten door ook te zorgen dat de kwaliteit en productiviteit van deze krachten beter wordt. Investeren in duurzame inzetbaarheid draagt hier aan bij.

Uitzendkrachten willen net als iedereen leuk en goed werk doen. Ze willen een volwaardig inkomen, zekerheid over voldoende werk en een toekomstperspectief. En dat geldt niet alleen voor nu, maar net zolang tot ze met pensioen gaan. Daarom is het belangrijk dat ze ook op hogere leeftijd nog gezond en competent genoeg zijn om aan de slag te gaan. Uitzendkrachten kunnen dit doen door zelf de regie te nemen over hun loopbaan en gezondheid, maar daarnaast kunnen ze kiezen voor uitzendbureaus en opdrachtgevers die hier aandacht voor hebben. Partijen die oog hebben voor de langere termijn en willen investeren.

In ons traject Alles-in-1 voor uitzendkrachten wordt de duurzame inzetbaarheid op een integrale manier aangepakt. Dit project is voor alle werkende uitzendkrachten in fase 1,2 of 3 en fase A of B die de Nederlandse taal voldoende beheersen om een coaching gesprek te voeren. Onder persoonlijke begeleiding van een coach onderzoekt de uitzendkracht wat de uitdagingen zijn met betrekking tot de duurzame inzetbaarheid voor nu en de toekomst

Het traject is geschikt voor alle gemotiveerde uitzendkrachten. Bij sommige uitzendkrachten heb je signalen, zoals veelvuldig kort verzuim, onrust bij late salarisbetaling of stress van nieuwe werkinstructies, waardoor je kan weten dat een coaching traject geschikt is. Maar het traject is ook heel waardevol voor de uitzendkracht die je nooit hoort of ziet. Misschien heeft jouw uitzendkracht wel financiële problemen en is deze gebaat met een financiële coach? Of wil de uitzendkracht zicht op wat er goed is voor op de langere termijn wat betreft de carrière?