Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam menukaart

Wij bieden veel diensten en vergoedingen. Allemaal gratis inzetbaar. Geweldig. Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht? Je ziet het in een oogopslag in onze menukaart.

Eigen regie over loopbaan en gezondheid
Uitzendkrachten willen net als iedereen leuk en goed werk doen. Ze willen een volwaardig inkomen, zekerheid over voldoende werk en een toekomstperspectief. En dat geldt niet alleen voor nu, maar net zolang tot ze met pensioen gaan. Uitzendkrachten kunnen dit doen door zelf de regie te nemen over hun loopbaan en gezondheid.

En hiervoor hebben wij veel mooie vergoedingen waar je als uitzendorganisatie die afdraagt aan SFU gebruik van kan maken. Gratis.

Laat geen kansen liggen!
Doorzaam wordt gefinancierd vanuit het Sociaal Fonds Uitzendbranche (SFU). Uitzendorganisaties dragen premie af aan dit fonds. En die uitzendorganisaties kunnen gratis gebruik maken van ons aanbod. Dat aanbod omvat veel trajecten en vergoedingen. Dus laat geen kans liggen!

Welke vergoeding zet je waarvoor in? Een overzicht
Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht? Wij hebben onlangs wat nieuwe vergoedingen gelanceerd. Dus tijd voor een korte en overzichtelijke Doorzaam menukaart. Alle diensten linken door naar de desbetreffende pagina waar je alle informatie op vindt. 

Tip: print deze menukaart uit en leg hem op je bureau. Zo weet je meteen welke vergoeding perfect is voor jouw uitzendkracht!