Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Doorzaam menukaart speciaal voor uitzendkrachten

NIEUW: een menukaart gericht aan de uitzendkracht. November vorig jaar lanceerden wij de menukaart voor uitzenders en dit bleek een enorm succes.

Jullie hebben deze Doorzaam menukaart massaal gedownload. Super. Daarom hebben wij besloten om ook een menukaart te maken maar dan voor de uitzendkracht zelf. Zodat de uitzendkracht zelf in één oogopslag kan zien welke vergoeding het meest aanspreekt en waar behoefte aan is.

Wij bieden namelijk veel diensten en vergoedingen. Allemaal gratis inzetbaar. Geweldig. Maar welke vergoeding is nu precies waarvoor? Welke vergoeding is de juiste? Het is in een oogopslag duidelijk op deze menukaart.

Eigen regie over loopbaan en gezondheid
Uitzendkrachten willen net als iedereen leuk en goed werk doen. Ze willen een volwaardig inkomen, zekerheid over voldoende werk en een toekomstperspectief. En dat geldt niet alleen voor nu, maar net zolang tot ze met pensioen gaan. Uitzendkrachten kunnen dit doen door zelf de regie te nemen over hun loopbaan en gezondheid.


Deel je deze menukaart met je uitzendkrachten? Dat kan via jullie interne nieuwsbrief, op jullie social media kanalen of je print deze en deelt het uit.
Samen bereiken we alle uitzendkrachten.